Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerduel tegen FC Twente op donderdag 9 februari

17 januari 2023 16:14 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Bekerduel tegen FC Twente op donderdag 9 februari; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft de KNVB de definitieve speeldata en aanvangstijdstippen van de achtste finales van de TOTO KNVB Beker bekend gemaakt. Het uitduel tegen FC Twente zal worden gespeeld op woensdag 8 februari en zal beginnen om 18:45 uur. ESPN zal alle duels live gaan uitzenden.
Tags

twente bekerduel knvb aanvangstijdstippen espn speeldata

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Weer een waardeloze avond op de planning dus...
+2/-0

 
4 weken geleden
Ja dat lijkt me duidelijk. Ik zag gisteravond een wedstrijd die ik had gemist, Barca vs Madrid waar de Madrilenen werden weg getikt.

Zo ging het ooit bij Ajax ook. Sterker nog, Ajax was het voorbeeld voor velen. Cruijff en derden tilde het niveau omhoog.

Onder Schreuder is dat idee totaal verdwenen. Zaterdag plaatst de Telegraaf het gesprek wat onlangs plaats gevonden heeft met Schreuder waarbij al duidelijk is dat beste Alfred er nog helemaal in gelooft.

Ik snap niet waarop de man dit basseert. Het voetbal lijkt nergens op. Het is ook schrijnend om te zien dat een paar spelers elke keer worden opgesteld terwijl ze de basistechnieken niet goed beheersen, zowel technisch als in tactisch opzicht.

Vraag me daarnaast af wat Schreuder dag in dag uit op de trainingen uitspookt want ik zie geen enkele verbetering. In feite doen ze maar wat. Loopt de boel als los zand letterlijk doelloos rond. Neem bijvoorbeeld Brobbey, die stond ook al enige tijd op een eiland voordat hij een schouderblessure opliep.

En dan heeft Ajax een behoorlijke selectie. Voldoende kwaliteiten aan boord maar het is Schreuder die er niks van heeft gemaakt. Zelfs de spelvreugde is weg.

Enfin, eerst Feyenoord uit. Normaliter een topwedstrijd maar het voetbal niveau is dermate gedaald dat ik het van Ajax kant geen topper meer kan noemen. Deze editie laat ik aan me voorbijgaan om met een stel vrienden te kijken.

Ben me namelijk meer en meer gaan beseffen dat er niet veel voer meer is om naar uit te kijken. Een knap een-tweetje, hetzij over meerdere schijven. Een goed uitgevoerde rondo omdat er slim word gespeeld waarop je trots kan zijn. Er blijft niet veel over dan enkele momenten. Zo is de balaanname van Conceicao regelmatig geweldig om te zien.

Maar goed, ik neem van alles mee en de reden dat ik negatief schrijf heeft veelal met het spel van Ajax te maken de afgelopen maanden. Als je de eerste paar wedstrijden van Ajax terugkijkt dit seizoen, ziet wat er van het spel over is gebleven zou ik bijna aan de noodrem willen trekken om de boel stil te leggen zo slecht als er gevoetbald word.

Ondertussen wacht ik ook nog steeds op een oplettende journalist die Bergwijn alsnog navraagt wat hij na de wedstrijd tegen Emmen bedoelde met de uitspraak; We wisten niet wat we moesten doen.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech