Transparent
Inloggen
Sluiten

Devyne Rensch voor één wedstrijd geschorst

17 januari 2023 13:24 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Devyne Rensch voor één wedstrijd geschorst; image source: Pro Shots

De KNVB meldt dat Devyne Rensch voor één duel is geschorst. Ajax had al een schikkingsvoorstel ontvangen na de rode kaart tegen FC Twente en heeft deze inmiddels geaccepteerd. De verdediger zal daarom de Klassieker van komend weekend aan zich voorbij moeten laten gaan. Ook Jong Ajax-verdediger Neal Viereck is voor één duel geschorst na zijn rode kaart tegen De Graafschap. De rode kaart van Kristian Hlynsson is geseponeerd.
Discussieer mee op de forums


Tags

rensch geseponeerd graafschap hlynsson jong klassieker knvb kristian neal schikkingsvoorstel twente viereck

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Niet puur omdat het Ajax betreft nu, maar ik ben voorstander van dat een wedstrijd waarbij een gegeven rode kaart ,die achteraf geseponeerd wordt, ongeacht de uitslag, in zijn geheel overgespeeld dient te worden.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Dus bijvoorbeeld, Ajax staat met 8-0 voor tegen Fortuna en Fortuna krijgt in de laatste minuut een rode kaart die later onterecht blijkt. Dan moet de wedstrijd opnieuw?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ondanks het extreme voorbeeld, dan ook overspelen ja.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk dat de tegenstander er dan alles aan doet om je een onterechte rode kaart aan te naaien. Of om zelf een onterechte rode kaart te pakken. Wat lastig is, maar daarin ligt wellicht de uitdaging. Kan vermakelijk worden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met de VAR vandaag de dag, mag dit toch niet meer mogelijk zijn. Een onterechte rode kaart dus!
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst