Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook PSV probeerde Daley Blind vast te leggen'

16 januari 2023 14:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ook PSV probeerde Daley Blind vast te leggen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV geprobeerd heeft om Daley Blind over te nemen. De verdediger was transfervrij nadat zijn contract bij Ajax werd ontbonden, maar heeft inmiddels een contract bij Bayern München getekend. Eerder was al bekend dat ook Antwerp en Real Sociedad interesse hadden, terwijl zijn zaakwaarnemer afgelopen weekend bij de NOS aangaf dat een aantal clubs uit de Primera División, Premier League en Major League Soccer zeer concreet waren.

Meer op VI.nl
Tags

blind antwerp bayern division nos ontbonden primera sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Al die clubs snappen er niets van. Gelukkig hebben wij Schreuder.
+6/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Dat cynisme altijd maar richting onze toptrainer. Moet dat nou?
We zijn al drie wedstrijden ongeslagen in de competitie na de gelijkspelen tegen Emmen, Nec en Twente en hebben tegen den Bosch toch maar mooi de nul gehouden en de wedstrijd zelfs gewonnen. We staan maar vijf punten achter op Feijenoord dat natuurlijk een veel duurdere selectie heeft en die spelen al jaren samen.
Gewoon een topprestatie zou Hamstra zeggen en die heeft er kijk op.
+5/-2

 
2 weken geleden
#amsterdamscynisme #ajaxnaardegallemieze
+4/-0

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 weken geleden
Precies!

Onder Peter Bosz werden we ook tweede achter Feyenoord en werden we in de kwartfinale KNVB beker uitgeschakeld door Cambuur.
+3/-2

Gelukkig is dat ons en Daley zelf ook bespaard gebleven.
Ik heb al genoeg Ajacieden uit pure wanhoop roemloos in dat shirt zien eindigen.
+3/-2

2 weken geleden
Voetbal International abonnement snel opzeggen want die verzinnen nieuws... Wat een onzin verhaal zeg.
+3/-1

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 weken geleden
Bij PSV hebben ze al toch wel ervaring met ontevreden bankzitters zou je zeggen.
+2/-3

2 weken geleden
Psv is niet meer dan een droevige club zonder identiteit,zonder geld en de grootste huilebalken van Europa. Treurig calimerovolk bah
+3/-1

2 weken geleden
De eerste die dit geloofd moeten ze opnemen
+1/-1

2 weken geleden
De Ajax-fetish van PSV is toch allang niet nieuwswaardig meer? Zou me eerder verbazen als ze het niet geprobeerd hadden..
+4/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Wat kan het schelen? Wie heeft Simon Tahamata op het trainingsveld rondlopen of ene Gerald Vanenburg? Of is in staat om Beckerbauer morgen nog in te huren om de boel beter af te richten, ja de naam is Ajax.

Ik noem het voor de grap ook wel eens het Cruijff effect en dan doe ik een heleboel mensen te kort. Had bijvoorbeeld beste Bobby Haarms vandaag de dag nog geleeft dan had hij het ook niet begrepen dat met 200 euro miljoen winst aan inkomsten er weinig tot niks voor werd teruggehaald. Dat zijn de feiten.

Met een weggestuurde Daley werd het onbegrip des te groter. Ook bij mij. Vader Danny ook weg vanuit de RvC en in hoeverre ik ook weinig hoogte had van zijn functioneren, het voelt niet goed dat juist spelers die begrepen hoe er gevoetbald moest worden, vertrokken zijn.

Alles bij elkaar opgeteld word het tijd dat Ajax zich opnieuw zelf doorlicht. Met de uitkomst dat we over enige tijd de juiste mensen aan het roer hebben staan. Daar gaat het om. Nergens anders over.

Organiseer het maar net zoals deze man destijds in Kinshasa

https://youtu.be/4N-NrucQcB8?t=368link

Desnoods in de naam van Johan Cruijff, God bless
+2/-0

 
2 weken geleden
Hmmm niet om heel flauw te doen, maar er spelen de laatste jaren meer oud PSVers bij Ajax, dan andersom... enige verschil, zij halen er enkelen die wel spelen, wij halen er een boel die vrijwel allemaal floppen
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ademt administratieve adminsistratieve ajaxwaardige bassey bergwijn bezwaarlijke blind boer brobbey dna elsimao gefaald groningen hamstra heitinga jcdebest kudus molenaar overmars papierwerk reiziger revue rvc sar schreuder tadic wijndal yakubu zorg