Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik ben het niet helemaal eens met de woorden die Klaas Jan Huntelaar heeft gebruikt'

14 januari 2023 18:33 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Daley Blind: "Ik ben het niet helemaal eens met de woorden die Klaas Jan Huntelaar heeft gebruikt"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS heeft Daley Blind zelf gereageerd op het interview van Klaas Jan Huntelaar in onder meer het Algemeen Dagblad. Volgens de verdediger kloppen die uitspraken niet helemaal. "Daar wil ik me zeker nog een keer over uitweiden en mijn kant van het verhaal vertellen over hoe het daadwerkelijk gegaan is", aldus Blind. "Op een andere keer wil ik hier uitgebreider op terug komen, maar mensen die mijn carrière kennen weten dat ik een vechter ben."

Blind zegt daarbij dat hij zeker niet wegloopt als hij een keer op de bank zit. "Ik vind het pijnlijk dat het zo wordt neergezet", zo geeft hij aan. "Ik zal mijn verhaal zeker gaan doen als ik me daar geroepen toe voel. We zullen zien wanneer dat is, maar laat het duidelijk zijn dat ik het niet helemaal eens ben met de woorden die Klaas Jan heeft gebruikt."

Gevraagd werd aan de international of Antwerp ook in beeld was. "Antwerp is zeker een optie geweest ja", zegt hij daarop. "De kans is ook vrij groot dat ik nog bij Ajax had gespeeld als Marc Overmars nog technisch directeur was geweest."
Tags

blind huntelaar antwerp nos overmars uitgebreider uitweiden vechter wegloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Asjeblieft, jongens kom op en hou op met modder gooien. Iedereen met een Ajax hart is gebaat bij rust in de tent. Daley, gebruik je energie positief bij Bayern en Klaas Jan, gebruik je energie 200% voor Ajax en je hoeft niet iedere keer klaar te staan voor die vervelende journalisten. Eerst resultaat boeken en prijzen winnen.
+1/-1

4 weken geleden
Ben wel beetje klaar met die familie Blind. Pfff....
+3/-3

4 weken geleden
Ik ga even eerlijk zijn hier: Dat interview van Huntelaar kwam op mij over als duidelijk geregisseerd / gecoached. Bovendien snap ik het van zijn kant wel, hij hoopt de nieuwe TD te worden, dus de club verdedigen is dan een logische move.

Wat ik vooral pijnlijk vind, is dat Van der Sar Huntelaar op deze manier voor de bus gooit, omdat hij zelf de ballen niet heeft. Hij schittert weer in afwezigheid en laat iemand anders weer de kolen uit het vuur halen, zoals hij dat inmiddels al zo vaak gedaan heeft. Wat mij betreft is de tijd gekomen dat Ajax afscheid gaat nemen van Van der Sar komende zomer.
+5/-0

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
4 weken geleden
Vd Sar hoeft hier helemaal niets te doen! En in principe KlaasJan ook niet eens.

Schreuder was de baas van Blind.
+1/-1

 
reactie verwijderd

asgeir.sigurdotson (geschorst)
4 weken geleden
"De kans is ook vrij groot dat ik nog bij Ajax had gespeeld als Marc Overmars nog technisch directeur was geweest."

Het klinkt alsof mijnheer afspraken had met Overmars die, na het vertrek van Overmars, niet zomaar door de nieuwe TD/Coach zijn overgenomen.

Dat Blind een vleugje rancune bezit was al bekend, maar de deksel is nu wel van het potje gevallen.
+2/-3

 
4 weken geleden
Klasbak die Schreuder, mag dadelijk weer 20+ miljoen kapot slaan voor een speler uit zijn haak-netwerkje.En slapzak VdS haakt mee.
+1/-0

4 weken geleden
Die laatste zin is een behoorlijke steek richting Huntelaar.
+1/-0

4 weken geleden
Natuurlijk zegt Huntelaar dit. Ze moeten toch hun eigen hachje redden. En dit was allemaal niet gebeurt met Overmars. Vanaf zijn vertrek is het alleen maar bergaf gegaan. Spijtig.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.441 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech