Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: winst is fantastisch

22 oktober 2003 23:38

Ronald Koeman liet weten vooraf al het idee gehad te hebben dat het heel moeilijk zou worden. "Ik vind dit een hele goede ploeg, spelen goed voetbal en zijn zeer balvast. Daar hadden we het moeilijk mee. Als je dan toch nog weet te winnen is dat fantastisch. Velen zullen Celta de Vigo onderschotten vanwege hun positie op de ranglijst in Spanje. Maar het is een prima elftal, dit is een fantastische uitslag voor ons."

Volgens Koeman was de nieuwe opstelling niet een overdeeld succes. "Rafael speelde op links veel te ver naar binnen. daardoor waren er centraal heel veel missen. Met de noodgedwongen wissel van Mitea kwamen we beter in positie en kwam er meer rust in het elftal. Dan hoop je vervolgens dat een speler als Ibrahimovic een actie kan maken. Daar moet je gelukkig in zijn. Uit heel weinig kansen moet je rendement zien te halen." Koeman gaf verder aan dat dit duel ook aangaf dat de ploeg nog ervaring mist om met dit soort momenten goed om te gaan. "Je moet jezelf niet hoger inschatten dan je bent" aldus de Ajax coach.




Tags

koeman balvast celta ibrahimovic inschatten mitea noodgedwongen onderschotten overdeeld rafael vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht