Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Na de 0-2 had ik het gevoel dat we de wedstrijd in het slot hadden'

12 januari 2023 00:10

Alfred Schreuder keek in gesprek met ESPN met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Den Bosch. "Na de 0-2 had ik het gevoel dat we de wedstrijd in het slot hadden", aldus Schreuder. "Den Bosch is helemaal niet gevaarlijk geweest en wij waren goed aan de bal. We hebben weinig kansen weggeven en daardoor konden we ook doorwisselen na de 0-2."

De trainer werd gevraagd wie van de afwezigen tegen FC Twente weer inzetbaar zullen zijn. "Dat is moeilijk", zo gaf hij aan. "Jurriën Timber was gisteren ziek en Edson Álvarez vandaag. Dat zal moeilijk gaan worden. We zullen echt af moeten wachten hoe het gaat. Ik hoop dat Bergwijn, Berghuis en Kudus wel weer inzetbaar zijn. Zij zijn al langer ziek, maar of ze fit genoeg zijn om te starten weet ik niet."

Brian Brobbey lijkt komend weekend ook weer inzetbaar te zijn. "Ik denk dat het mogelijk moet zijn. Het is natuurlijk ook een belangrijke wedstrijd", zei Schreuder daarover. "Afgelopen zondag viel hij geblesseerd uit, maar ik denk wel dat hij kan spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred slot alvarez berghuis bergwijn brobbey doorwisselen espn kudus timber twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid