Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edwin van der Sar vond gesprek met spelersgroep niet nodig'

7 januari 2023 00:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Edwin van der Sar vond gesprek met spelersgroep niet nodig"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat algemeen directeur Edwin van der Sar na de wedstrijd tegen FC Emmen niet in gesprek wilde gaan met de spelersgroep. Na het gelijkspel in Drenthe wilde de groep een gesprek om dingen te verbeteren, maar dit vond Van der Sar niet nodig. Wat de spelers wilden bespreken is onduidelijk, maar De Telegraaf voegt er aan toe dat Van der Sar pal voor Alfred Schreuder ging staan in plaats van voor Daley Blind te kiezen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

sar telegraaf alfred blind drenthe emmen schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
En weer toont hij aan volledig ongeschikt te zijn als algemeen directeur ...
+8/-1

Lax (geschorst)
2 maanden geleden
Echt geweldig leiderschap van een directeur...
+9/-1

asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Het geeft aan dat er blijkbaar een of meerdere spelers zichzelf groter vinden dan Ajax.

Door als vd Sar niet in te gaan op een dergelijk gesprek gaf hij een krachtig signaal af naar die groep spelers én Schreuder. En terecht.
Schreuder aint going anywhere. Blind does.
+5/-5

2 maanden geleden
Lieve mensen, het is inmiddels 7 januari, een dag voor een belangrijke 1e wedstrijd in 2023. Kom op, niet meer terug kijken, maar volop gas morgen met een overtuigende overwinning. Kudus op 10 en Brobbey in de spits. De rest van het team zal het team moeten gaan vormen om dit duo.
+4/-8

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je hebt gelijk hoor!

Ik vind het alleen grappig dat er supporters zijn die denken dat de keuze van Blind voor Bayern München iets zegt over Schreuder. Voor mij zegt het vooral iets over Blind zelf. Bij Antwerp had hij namelijk gewoon gespeeld en dat was een groot risico voor hem. Want wát als had gebleken dat hij het bij Antwerp óók niet meer kon belopen en Antwerp achterop raakt in de titelstrijd? Als je het bij Antwerp al niet meer kan belopen wat moet je dan bij Ajax met 25m in je rug? En dat voor een jaarsalaris van 4,2 miljoen. De keuze voor Bayern is veel veiliger. Daar kan hij eigenlijk niet af gaan.

En dat Ajax de laatste 10 titels heeft behaald met Blind in de selectie? Dat klopt. Maar we gaan nu toch niet doen alsof Blind in al die 10 jaar een bepalende rol heeft gespeeld!? Het bepalende jaar van Blind was toen hij door de Boer van LB naar VM werd gezet. Daar was hij dé dragende speler en prompt vertrok hij na een half jaar naar Manchester United.

Ik blijf maar denken dat de 24 wedstrijden die Blind nodig had voor een nieuw contract van 4,2 miljoen óók een reden was dat Wijndal zelden of nooit speelde. En kennelijk had Blind (Jr of Sr) dan binnen de club ook de macht om dat te kunnen doen. Plus dat het dan ook niet toevallig is dat Ajax gelijktijdig de banden met Blind Sr. heeft doorgesneden. En dat prompt het hele journaille suggestieve vragen gaat stellen tijdens perso's. Daar zit iets. Het journaille heeft iets te verliezen gehad met de exit van Blind & Blind.
+3/-4

 
2 maanden geleden
Ik denk dat de macht van Blind jr en/of Blind sr veel te hoog wordt ingeschat. En de komplottheorie dat Blind sr Wijndal uit de selectie hield ten faveure van zijn zoon lijkt me meer iets voor de Fabeltjeskrant.

Wat duidelijk is, is dat Daley geen fan is van Schreuder en Schreuder niet van Daley. En dan heeft een voetballer volgens mij het volste recht om verder te kijken dan de bank bij Ajax. Waarom wilde de spelersgroep een gesprek met v/d Sar? Vast niet omdat ze zo content zijn met de fratsen van Schreuder lijkt me. Zo'n gesprek is er wél geweest gedurende het eerste halfjaar met Ten Hag en dat heeft toen wel tot het gewenste resultaat geleid; alle neuzen één kant op. En nu? Nu blijft het sjagerijn gewoon door etteren lijkt me.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ja, heel raar dat er mensen wel kritisch zijn na zo'n bizar half jaar :denk
+6/-1

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 maanden geleden
Dit heeft helemaal niets met "kritisch zijn na zo'n bizar half jaar" te maken.
Je kan daar wel pissig of teleurgesteld over zijn maar dat is op zich zelf nog geen basis om partij te kiezen.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Volgens mij mag dat toch echt iedereen zelf bepalen
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Sinds wanneer ligt Emmen in Overijssel?
Edit inmiddels aangepast naar Drenthe zie ik :)
+4/-0

2 maanden geleden
Deze man is ook in zichzelf gaan geloven maar is gewoon een nobody zonder Overmars aan zijn zijde.
+5/-1

2 maanden geleden
Bijzondere ontwikkeling wel, aangezien ik altijd dacht dat Sar en Danny Blind best close waren. Not so much apparently, als je een falende passant verkiest boven de zoon van je mattie.
+4/-1

2 maanden geleden
Respect voor de keeper van de Sar. Als directeur heb ik hem minder hoog zitten. Als directeur was hij betreft Nouri niet sterk , ook niet in het geval van Overmars en nu ook niet . Wat ook de reden mag zijn voor het gesprek van de spelers. Je kunt altijd het gesprek aangaan en aanhoren wat de spelers te zeggen hebben. Dit komt op mij als misplaatste arrogantie over.
+6/-3

2 maanden geleden
Hij weet gewoon niet hoe in een dergelijke situatie te handelen.
+6/-2

2 maanden geleden
Het zoveelste brevet van onvermogen van deze omhooggevallen nitwit zonder zelfkennis.
Hij heeft geen kruimel kennis van zaken, geen enkele skill als bestuurder en het woord 'daadkracht' kan hij waarschijnlijk niet eens spellen. Naast dit alles heeft hij de uitstraling van een lekke fietsband.
Zolang Vd Sar zich directeur mag noemen, gaat Ajax alleen maar verder en verder afglijden.
+5/-2

2 maanden geleden
Ik ben wel benieuwd wat de groep wilde bespreken na die geweldige decembermaand.
Tegen de directie nog wel...

Ik vind het heel logisch dat van der sar zich daar niet voor leent.
Illustreert wat mij betreft wel dat er een TD moet zijn die praat, luistert en aanvoelt wat er in de spelersgroep speelt en die zn trainer rugdekking geeft. Totdat de conclusie wordt dat de trainer de oorzaak is, maar dat is helemaal niet aan de orde het gaat om hiërarchie en machtswisseling in de groep..... we hebben alleen geen nieuwe leiders
+2/-4

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Precies dit.

Je bent het niet helemaal eens met je baas daarom ga je maar klagen bij de baas van je baas. Na het strakke regime van Ten Hag dachten een paar spelers de macht te kunnen grijpen op basis van hun status.

Kinderklasniveau.
+1/-4

2 maanden geleden
Als je als AD je niet wilt inleven in de spelersgroep, je alles puur aan je trainer overlaat zonder dat er een TD is aangesteld, laat je je hele organisatie dus afhangen van zo'n nieuweling. Dit is niet alleen arrogant naar de spelergroep toe, zelfs Schreuder had dit als steun kunnen ervaren. Sar was ongeschikt, is ongeschikt en zal dat nooit worden, enkel en alleen omdat hij geen directeur wilt zijn. Het is pure ijdelheid, meneertje die denkt een ditecteur te zijn, aanzien krijgt om positie maar in feite niet een s on wat hij kan en wil zijn. Verlos hem ajb uit zijn en ons lijden.
+3/-1

2 maanden geleden
Heeft notabene met zijn vader samengespeeld, beetje respectloos komt dit op mij over.
+4/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Als dit bericht klopt, heeft Van der Sar echt gefaald. Als de spelersgroep een gesprek wilt aangaan, moet je dat doen. Zo simpel is het. Er hoeven geen koppen te rollen, maar het minste wat je dan kan doen is toch een gesprek met ze aangaan? Al is het maar om de rust terug te brengen of te bewaren en een paar bemoedigende woorden richting hen uit te spreken.

PS als je iemand steunt, sta je (spreekwoordelijk) achter iemand en niet voor iemand.
+4/-1

2 maanden geleden
Edwin, flikker alsjeblieft op en neem je rotzooi (schreuder) mee. Los van het feit dat je een incompetente, slappe zak bent die geen harde beslissingen durft te nemen kan je na al die jaren ook nog geen één normale volzin zonder “zeg maar” zeggen.

Opzouten en volg een communicatiecursus. Voor VV Noordwijk zal je vast een goede pr- man zijn. Voor Ajax ben je écht incompetent.
+5/-1

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
5 weken geleden
Zouden ze meer plekken hebben in die cursus communicatie?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het laatste respect wat ik voor vd Sar had is compleet verdampt. Niet meer met de spelers praten? Flikker dan lekker een heel eind op! En neem die kuttrainer van je aljeblieft heel snel mee!
+4/-0

2 maanden geleden
We zien lijdzaam Ajax naar de verdommenis gaan! Directie luister nu eens naar de achterban nu t nog kan! Schreuder weg per direct en Peter Bosz direct!
+4/-1

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
2 maanden geleden
Wegwezen met die one-trick-pony die het nergens gered heeft.
+1/-1

2 maanden geleden
Hoe noemen ze dat ook alweer ; 2 vliegen in 1 klap??!!
+4/-0

2 maanden geleden
Even wachten op wat boeren en kakkerlakken die ons gaan verlossen van onze "algemeen directeur" en "trainer".
+3/-0

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
5 weken geleden
Wat gaan TC Twente en Feyenoord doen dan?

Zerrouki gaat weg en is bij Feyenoord te nieuw (en de druk is hoog) om meteen te presteren, en bij Feyenoord zijn Timber en Trauner weggevallen.

En Ajax, wat je er ook van vind, creëert nu al veruit de meeste kansen van alle eredivisieploegen.
+2/-1

5 weken geleden
wanneer ik een gesprek wil aangaan met mijn werkgever, krijg ik dat gesprek ook en wordt ik niet weggezet als een nobody zoals van der Sar nu doet.
Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn/ te worden. Maar een gesprek weigeren kan niet.
Hij moet de spelers wel serieus nemen, het zijn geen kleuters.
Hij creëert zo een verziekte werksfeer met alle gevolgen van dien.
+3/-1

 
asgeir.sigurdotson (geschorst)
5 weken geleden
Die werkgever in dit geval is Schreuder.
Schreuder bepaald de opstelling en speelwijze.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.441 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech