Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Magallán vertrekt naar Elche'

4 januari 2023 23:52 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Lisandro Magallán vertrekt naar Elche"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse AS zal Lisandro Magallán de overstap maken naar Elche. De verwachting is dat de Argentijn snel in Spanje zal arriveren om zijn medische keuring te ondergaan. Onduidelijk is nog voor hoeveel jaar de verdediger zal tekenen bij Elche en of Ajax nog een transfersom ontvangt. Magallán heeft in Amsterdam nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Meer op AS.com




Tags

elche magallan keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft het helaas niet kunnen waarmaken bij ons. Hij is niet de schuldige maar degene die hem heeft aangekocht. Het ga je goed in Spanje.
+4/-0

1 jaar geleden
Fijn dat deze speler dan toch een club heeft gevonden.
Het is het gewoon niet geworden voor hem bij Ajax maar volgens mij is het verder ook geen lastige jongen geweest.
+5/-0

1 jaar geleden
Ach ja, die hadden we ook nog... ook al geflopt
+2/-1

1 jaar geleden
Het fenomeen dat meer is uitgeleend dan hij wedstrijden heeft gespeeld, de man van de laatste minuten tegen Spurs thuis, aardige jongen maar het heeft ons veel gekost. Een overmarkje trouwens
+3/-1

1 jaar geleden
Ik mis hier de doem-reacties die tegenwoordig onder elk nieuwsbericht staat op deze pagina. Waarom zegt niemand 'dit is het einde van Ajax' of 'de club is ziek'? Waarom maakt niemand zich druk om het vertrek van dit icoon?!
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal