Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet vooral in op komst van nieuwe doelman'

3 januari 2023 17:12 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax zet vooral in op komst van nieuwe doelman"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax komende transferperiode vooral inzet op de komst van een nieuwe doelman. Ook de positie van rechtsbuiten is een probleem bij Ajax. Voor de lange termijn wordt veel verwacht van Francisco Conceição, maar momenteel zit er niemand in de selectie die nu al een meerwaarde zou zijn op die plek. De verwachting is dat aanvoerder Dusan Tadic voorlopig op die plek blijft spelen.

Alfred Schreuder gaf tijdens het trainingskamp in Marbella in gesprek met VI al aan dat de ploeg vooral moest verbeteren bij balverlies en het in de verdediging stabieler moet worden.

Ajax werd al gelinkt aan de komst van doelman en Argentijns international Gerónimo Rulli. Eerder deze week meldde het Spaanse Relevo dat Ajax een bod had uitgebracht, maar dat dit door Villarreal is afgewezen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

alfred balverlies conceicao francisco geronimo marbella relevo rulli schreuder tadic trainingskamp villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Rechtsbuiten? Dus Tadic óf Bergwijn gaat op de bank?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bergwijn is linksbuiten
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Tadic is ook linksbuiten. Gaat Schreuder nu gewoon halstarrig door met zijn mislukte experiment om Tadic rechtsbuiten te zetten? Wil hij ook van Tadic af???

Is er nu echt niemand bij Ajax die hem duidelijk kan maken dat Tadic al 15 jaar een prima linksbuiten is?
+4/-0

1 jaar geleden
Kunnen we bergwijn niet gewoon weer verkopen? Tadic moet gewoon op links want die brengt meer en bergwijn is te duur voor de bank.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Bergwijn is een veel te dure, ondoordachte aankoop.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Geld voor negen van de tien aankopen wat mij betreft. Alleen Conceicao zie ik als een aanwinst, de rest niet. Ik baal er enorm van.

Voorheen werden er wel eens namen van toppers genoemd maar bleken dan weer financieel onhaalbaar. Nu ze een paar honderd miljoen hadden deden ze er niks goeds mee. Kwamen ze met de ene na de andere onlogische aankoop aanzetten. Ongelovelijk dat dit bij Ajax kan gebeuren als een stel amateurs bij elkaar.

...in afwachting welke zogenaamde versterkingen ze deze maand mee aan komen zetten. Ik hou mijn hart vast en duimen maar dat niet de rest van de centen verloren gaat.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou Conceição meer vertrouwen geven dan dit.
+8/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Precies, Conceicao op rechts, Tadic op links. Bergwijn erin als het even niet lekker loopt bij éèn van de twee.

Goh, wat ingewikkeld... NOT!
+7/-0

1 jaar geleden
Ik had na 2 wedstrijden al mijn twijfels bij Schreuder . Na 4 wedstrijden wist ik het zeker. Ik geef t nu op !
+5/-0

1 jaar geleden
Van de vijf nieuwe spelers die men wilde halen zijn er nu dus nog maar 1 1/2 over. Een nieuwe keeper snap ik goed maar ik dacht dat we voor rechtsbuiten al berghuis, conceicao, bergwijn, ocampos en Hansen al wat keuzes hadden zeg maar...
Ik zou zeggen kijk eerder eens rond voor wat creatief talent voor op het middenveld.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp werkelijk niet dat Ajax 32 miljoen uitgeeft aan een speler voor de positie waar ook je aanvoerder speelt die ook nog eens het hoogste rendementen heeft van de selectie.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij zegt dat alles over de staat van degenen die over het aankoopbeleid gaan.

En dan kwamen Kale & Kokkie onlangs met de interessante vraag; wie o wie bepaald dit nou allemaal eigelijk? Is het Hamstra, Schreuder en een zaakwaarnemer, of van der Sar?
Ook daar is weinig duidelijk over. Als je de hele mikmak meekrijgt snap ik niet dat de RvC in november fiat verleende opdat ze door mogen gaan met inkopen.
+2/-0

1 jaar geleden
Totaal de weg kwijt zijn ze. Die Schreuder gaat in zijn eentje al verantwoordelijk worden voor 5 jaar misère. En hoe langer ze met hem meegaan, hoe langer het gaat duren.
+2/-0

1 jaar geleden
Ze willen het deze week nog rond krijgen.
Ik zou dit seizoen nog met de huidige keepers afmaken en dan in de zomer kijken naar een nieuwe keeper.
de verdediging heeft meer prioriteit in mijn ogen.
+2/-0

1 jaar geleden
Schreuder vertelde tijdens het trainingskamp in Marbella dat het beter moet bij balverlies en de verdedigng dient stabieler te worden.
Waarom gaat dat dan nog niet beter na een klein half jaar Alfred?
Aangeven waar de pijnpunten liggen kan een supporter ook benoemen alleen een trainer kan er dan wat aan doen. Waarom raken vele spelers daar dan van in de war Alfred?
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Het lijkt erop dat de supporters beter nadenken en kritischer vragen stellen dan de beleidsbepalers binnen Ajax.

Worden er überhaupt vragen gesteld aan Schreuder wanneer hij denkt de boel eens op de rit te hebben? Ik heb nog kleine hoop dat de RvC de hand op de knip houdt en die nieuwe keeper en rechtbuiten afserveert.
Dit seizoen is al verknalt, ga je oriēnteren op échte versterkingen in de zomer en stop alsjeblieft met overbodige aankopen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De kans dat Schreuder het bij Ajax op de rit krijgt schat ik in op 0.01%. Van meet af gaan liep het al niet lekker waarna alles overklaarbaarder werd. De enige die aanknopingspunten zag was Schreuder zelf en van der Sar die zijn hoofd boven water houdt.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst