Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderhandelingen tussen Ajax en Sevilla over terugkeer Lucas Ocampos verlopen moeizaam'

2 januari 2023 15:15 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Onderhandelingen tussen Ajax en Sevilla over terugkeer Lucas Ocampos verlopen moeizaam"; image source: Pro Shots

Het Spaanse AS meldt dat de onderhandelingen tussen Sevilla en Ajax over een vervroegde terugkeer van Lucas Ocampos nog altijd lopen. De clubs komen niet tot een akkoord over de financiële afhandeling. Ajax heeft 4 miljoen euro betaald om de aanvaller voor een seizoen te verhuren en wil een deel van dat bedrag terugzien. Sevilla is vooralsnog niet bereid om verder te gaan dan alleen het salaris overnemen.

Meer op AS.com
Tags

sevilla lucas ocampos afhandeling terugzien vervroegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Sinterklaas komt uit Spanje, maar in Amsterdam doen wij niet aan gratis. Sevilla (vecht tegen degradatie) heeft Ocampos harder nodig dan Ajax, dan mogen ze minimaal een deel van het huurbedrag terugbetalen lijkt mij.
+4/-0

2 maanden geleden
Lol, wat een aasgieren. Gewoon de helft, 2 miljoen terug naar Amsterdam. Lekker makkelijk geld verdienen anders voor ze daar in Spanje.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
We kunnen nu wel gaan zeuren dat wij geld willen zien van Sevilla maar wij hebben zelf met ons volle verstand (lees geen verstand) een speler gehaald die helemaal niet bij ons past en die we dus nooit hadden moeten halen.
Eigen schuld dikke schuld.
+5/-0

2 maanden geleden
Soms sta ik versteld te kijken over de handelsgeest van Ajax. Enerzijds verkopen ze Antony voor de hoofdprijs van 100 miljoen, anderzijds huren ze een speler voor 4 miljoen met een giga salaris voor 1 seizoen. Dit vind ik buiten proporties. Betalen wij die 4 miljoen ook in 5 jaar af aan een Spaanse club net zoals wij ook nog steeds geld moeten ontvangen van Barcelona van Frenkie de Jong. Ik denk echt dat Ajax toch bij iedere transactie goed moet blijven bedenken wat 1 miljoen eigenlijk voor een bedrag is. Bij Ihattaren had ik wel een goed gevoel over de handelsgeest alleen hadden we de pech dat deze jongen zichzelf en daardoor ook ons in de steek heeft gelaten.
+4/-0

Lax (geschorst)
2 maanden geleden
Misschien krijgt Schreuder wel weer een geniale ingeving, Ocampos omturnen tot LVV... Ik sta nergens meer van te kijken.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik zou toch verwachten dat je 4 miljoen in 12 termijnen per maand uitbetaald, maar blijkbaar werkt dat anders bij Ajax.
+1/-0

2 maanden geleden
Weg 4 miljoen, gelukkig hebben we deze jongen niet gekocht.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ter toevoeging; Valantijn Driessen wist voor zeker te melden dat de transfersom niet 20 maar 40 miljoen euro betrof! waarbij God zij dank ingegrepen werd door de RvC.

Zoals duidelijk zijn er afgelopen zomer een stel blindelings met de franse slag te werk gegaan. Vandaag ligt de transfermarkt weer open en kan het kwartet zich opnieuw uitleven. Hopelijk zitten de Ajax Goden er bovenop en grijpen ze keihard in waar nodig.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat was de transfersom plus het salaris waarschijnlijk, ze wilden echt graag van hem af. Het is belachelijk dat we nog steeds geen TD hebben en de transfermarkt al weer lang en breed open is. Het beleid is zo slecht. Lekker maanden lang vergaderen over de çultuur'in de club maar de resultaten ondergeschikt achterwege laten. We zijn de weg weer kwijt. Kan JC nog een keer terugkomen, reïncarnatie, als engel, aub?
+4/-0

2 maanden geleden
Waarom zouden ze dat (gedeeltelijk) teruggeven?
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.441 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech