Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars met licht infarct opgenomen in ziekenhuis

30 december 2022 17:01
Foto: Pro Shots

Marc Overmars met licht infarct opgenomen in ziekenhuis; image source: Pro Shots

Royal Antwerp FC meldt via de officiële kanalen dat Marc Overmars is opgenomen in het ziekenhuis. De eerder bij Ajax opgestapte directeur voetbalzaken werd onwel en bleek een licht infarct te hebben. "Marc stelt het intussen goed, maar zal het nog een tijdje rustiger aan moeten doen", zo schrijft de Belgische club. "Marc en zijn familie focussen op zijn herstel en wensen verder geen commentaar te geven."
Tags

infarct overmars antwerp onwel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Veel beterschap Marc, je bent een topper ondanks een schoonheidsfoutje, wij missen je hard in Mokum. Goed herstellen en zet wat moois neer bij onze buren!!

Ik zal wel een wappie of in de complothoek worden gezet,maar is niet normaal hoeveel mensen ik ken of hoor die met infarcten worden opgenomen sinds al die " vaccinaties"
Misschien dat maar is onderzoeken, oh nee daar wilde ze niet in beginnen in NL en Duitsland.
+3/-10

 
1 jaar geleden
Dit wordt wereldwijd heel veel onderzocht. Zie research papers op scholar.google.com

Ieder medicijn heeft bijwerkingen, maar de kans erop is veel kleiner dan de kans (ongeveer 1%) om ongevaccineerd aan covid te overlijden. Het is inderdaad niet normaal dat mensen alles wat altijd al gebeurde sinds vaccinaties ineens toedichten aan vaccinaties.

Als je de laatste 5 jaar naar Marc kijkt, zijn fysiek (met sporthart) en alles wat in zijn leven gebeurde, dan was dit te verwachten.
+11/-2

 
1 jaar geleden
Valt mij enorm op hoeveel mensen opeens van die aandoeningen hebben, meer niet.
+3/-11

 
1 jaar geleden
Oke, dat kan je opvallen doordat je er nu specifiek op let.
+9/-2

 
1 jaar geleden
Is een beetje hetzelfde als een bepaald merk en type auto kopen en dan kom je opeens op de snelweg veel vaker dat type auto tegen dan voorheen. Wat Billy al zegt: onbewust ga je er dan meer op letten. Wees gerust, dit soort ziekten komen niet vaker voor dan voor Corona en in het geval van Marc kon je er inderdaad op wachten, wanneer je een beetje op zijn fysiek hebt gelet de afgelopen jaren.

Fijn dat de wake up call een zachte was. Nu 2023 gebruiken voor een flinke lifestyle change. Dan komt het vast wel goed met hem.
+10/-2

 
1 jaar geleden
Het Baader-Meinhof fenomeen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Definieer "veel". Want ik ken persoonlijk niemand die te maken heeft met hartproblemen. En aan de berichtgeving te zien, heb ik ook nog geen spike gemerkt van hartaandoeningen.

Je kan ook de overlijdens in Nederland checken en de oorzaken: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/82899NEDlink. Zoals je kan zien is dat redelijk stabiel gebleven en zelfs gedaald tov sommige jaren.
+10/-3

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Joh, maak je er niet druk om. Voor zover we ooit allemaal op school meegekregen hebben dat een pandemie bestaat zonder er meteen allerlei consequenties bij te betrekken, hebben we inmiddels allemaal meegekregen wat voor gevolgen er allemaal uit kunnen voortvloeien. Van lege supermarkten tot en met vergaande emoties van personen die van mening zijn dat er duistere complotten achter schuilen waardoor de maatschapij ontwricht dient te worden.

Weten we dat ook weer voor de volgende keer. De les die ik er uit getrokken heb is dat mijn kleinkinderen later zullen horen dat in een dergelijke omstandigheid je er niet op vooruitgaat van allerlei geruchten op social media en voor de rest het hoofd koel houden.
+6/-1

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Veel is in mijn omgeving 12 personen.
Werk, prive verhouding.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Oke, jij kent dus 12 mensen met hartproblemen. Als je er conclusies aan wilt verbinden, moet je je afvragen: Wat hebben die mensen nog meer gemeen?
+5/-2

 
1 jaar geleden
Ik ken binnen mijn eigen familie en vriendenkring inmiddels ook meer mensen die door vaccinatieproblemen in het ziekenhuis zijn beland dan door corona. Ik heb nooit getwijfeld, maar ik ben blij dat ik de verstandige keuze heb gemaakt door die injectie te weigeren. Nu zitten veel mensen met de gebakken peren, omdat ze zo nodig een experimenteel vaccin wilden hebben.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Vaccinatieproblemen? Kun je dat onderbouwen? Ik ken pak em beet 1000 mensen. Niemand daarvan heeft problemen door vaccinatie.

Verstandige keuze? Strijdig met het inzicht van duizenden wetenschappers wereldwijd?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Er is helemaal niets experimenteel aan de COVID-vaccins, hoor. Als je de wetenschap erachter niet begrijpt, is het geen schande om dat toe te geven. Genoeg research papers beschikbaar online die je kan raadplegen om na te gaan welke trials ze doorlopen hebben en wat de resultaten van die trials waren. En ondertussen al genoeg research papers te vinden over de gevolgen en wat de resultaten zijn na x miljard dosissen die toegepast werden.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Laat maar ze doen hun "eigen onderzoek"
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
El Nico, niemand weet dat precies! Marc kom gauw terug , we hebben je nodig , Kanjer ! Rust uit en welkom ! Beterschap!!
+4/-3

1 jaar geleden
Beterschap Marc! Pas goed op jezelf!
+6/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alvarez basten boomen brobbey chico conceicao depay elsimao farioli forbs frankrijk frimpong grillitsch henderson hlynsson jong kiki kroes lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff rvc sevic shogun tekengeld transferresultaat weghorst