Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alle internationals ontvingen appje van Alfred Schreuder, behalve Daley Blind'

27 december 2022 21:57 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Alle internationals ontvingen appje van Alfred Schreuder, behalve Daley Blind"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad heeft een deel van de selectie van Ajax verbaasd gereageerd op het vertrek van Daley Blind. Binnen de selectie zou het gevoel heersen dat de verdediger eruit gewerkt is door de club, ook over het gemak en het tempo waarmee dat gegaan is. Blind nam dinsdag persoonlijk afscheid van zijn teamgenoten.

Dat het tussen Alfred Schreuder en Blind niet goed zat, hadden de overige spelers ook in de gaten. Tijdens de uitwedstrijd tegen RKC barstte in de rust een bommetje en werd Blind gewisseld, maar in de volgende wedstrijd tegen Liverpool had hij toch weer een basisplaats. Een week later moest hij tegen Rangers FC echter toch op de bank plaats nemen en nadat Owen Wijndal geblesseerd uitviel kwam rechtsback Devyne Rensch binnen de lijnen.

Een vertrouwensbreuk was het gevolg en dat werd ook duidelijk tijdens het WK in Qatar. Na navraag bij de internationals werd duidelijk dat de Ajacieden allemaal een appje ontvingen van Schreuder met succeswensen. Alleen Blind ontving geen bericht. Ook dat zorgde voor verbazing in de spelersgroep. Vanuit de clubleiding werd vervolgens ook weinig ondernomen om de band te verbeteren. Vanwege zijn contractstiuatie waarbij zijn contract automatisch zou worden verlengd bij een bepaald aantal wedstrijden besloot de directie vervolgens om het contract te ontbinden.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

blind schreuder alfred appje ontvingen bommetje contractstiuatie gemak heersen liverpool navraag ondernomen owen qatar rangers rensch rkc succeswensen wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Alfred bedankt! Hopeloos geval! En Ajax kom niet meer met een nieuw avontuur Heitinga alsjeblieft zeg!!!!Als dit waar is , moet schreuder weg onmiddellijk
+4/-0

1 jaar geleden
De organisatie is verrotter dan alleen Schreuder.
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Walgelijk dat dit gebeurt. Dat de technische staf en de directie zo enorm af kunnen glijden. Ze beseffen écht niet wat een imagoschade dit oplevert. De club is doodziek.
+3/-0

1 jaar geleden
Niemand is groter dan de club maar op dit moment loopt er een trainer rond die zichzelf groter dan de grootsten vind...
+4/-1

1 jaar geleden
Zou Alfred stiekem gecoached worden door Mark Rutte? Want die maakt al jaren een bende/wanboel ellende van Nederland en haar bevolking maar zit nog altijd op z'n stekkie.

We zullen natuurlijk nooit exact weten wat er allemaal is voorgevallen echter is het zeer achterbaks om ondanks dat je meningsverschillen hebt met een speler, je hem natuurlijk gewoon succes op het WK kan wensen als dit 100% waar is dan hebben we een achterbakse 'coach' aan het stuur.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Rutte doet het prima. Wie zou het volgens jou beter gedaan hebben?
+3/-5

 
1 jaar geleden
Het is hier geen politiek forum maar dat Rutte het goed zou doen?
Dan heb je weinig meegekregen van de laatste jaren.
+8/-2

 
1 jaar geleden
Ieder zijn eigen mening :-) ben blij voor je dat je anders denkt, dat is jouw goed recht, net zoals dat ik een Rutte fan ben.
+3/-4

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat zei Johan ooit? Je gaat het pas zien als je het door hep?

(link) https://nooitmeerrutte.nl/waarom-nooit-meer-ruttelink
+5/-1

 
1 jaar geleden
Eerst begrijpen dat het helemaal niet om een persoon gaat. Rutte functioneert zoals je van een VVD'er kunt verwachten, visieloos en opportunistisch met het belang van de rijkeren voorop.

De meerderheid in Nederland stemt VVD. Dus je moet bij de kiezer zijn. Wij zijn het probleem. Wij denken dat we rechts zijn omdat we ons via het migratiethema voor de rechtse kar laten spannen, terwijl 80% van die rechtse stemmers helemaal niet rijk genoeg zijn om bij rechts beleid te floreren. Als je ECHT voor verandering wilt gaan, durf dan linkser te stemmen, dan is de VVD uit beeld.
+3/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Als de dag van gisteren kan ik nog herinneren hoe Blind werd verguisd door iedereen. Blind moest banken, Blind was te sloom, Blind moest met pensioen. En nu is het opeens jammer dat hij weg moet? Dat Schreuder er niks van bakt dat is duidelijk.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Iedereen?
Ik heb Blind nooit afgevallen en zou zijn er nogal wat anderen ook.
Blind had beter in zijn kracht gezet moeten worden.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Met iedereen bedoel ik 95% van de mensen. Iedereen schreeuwde dat hij weg moest en alles zijn schuld was. Overigens ben ik zelf blij dat hij weg is, zijn leeftijd begint hem parten te spelen. Blind was zeker een belangrijke speler voor ons maar het is nu een goed moment om afscheid van elkaar te nemen.
+1/-4

1 jaar geleden
Schreuder laat zich kennen niet alleen als trainer maar ook als mens.
Een dergelijke trainer is niet capabel om voor groepsdynamiek:
lees:verbinding,te zorgen in tegenstelling tot Ten Hag.
Schreuder is geroemd om zijn gesprekjes met spelers die probleempjes hadden en ze gerust kon stellen. Dat je dan nog geen goede trainer/coach hoeft te zijn is Schreuder zelf het beste voorbeeld van.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ooit werd gezegd dat Schreuder verbindende kracht had! Ik zie t tegendeel!
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het moment om schreuder er uit te werken!!
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst