Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bepaling in contract van Daley Blind zorgde voor vroegtijdig vertrek'

27 december 2022 19:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Bepaling in contract van Daley Blind zorgde voor vroegtijdig vertrek"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat een bepaling in het contract van Daley Blind heeft gezorgd dat de verdediger nu al vertrekt bij Ajax. Het contract van de international liep na dit seizoen af, maar in de verbintenis was een bepaling opgenomen waarbij zijn contract automatisch zou worden verlengd bij een bepaald aantal wedstrijden onder dezelfde voorwaarden.

Naar verluidt ging dit om 24 officiële wedstrijden en de teller van Blind stond nu op 19 duels. Om in de tweede seizoenshelft niet voor het blok te worden gezet en het feit dat hij zijn basisplaats bij Ajax al had verloren, besloot de clubleiding in gesprek te gaan met de verdediger. De uitkomst was dat zijn contract dus is ontbonden.

Meer op VI.nl




Tags

bepaling blind ontbonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Opzich dus netjes vanuit Ajax, om hem niet (langer) aan het lijntje te houden en expres die grens van 24 wedstrijden niet te overschrijden. Blind is nu vrij om te gaan en staan waar hij wil. Zou me overigens niks verbazen als ook PSV nog een poging doet. Die geilen op alles met een Ajax verleden.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Heel de eredivisie geilt op ex ajacieden.
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou, ik zou niet te hard roepen...

Ten Hag, Schreuder, Ihattaren, Labyat, Aissati, Bazoer, Ooijer... alleen de laatste paar jaren..

En ajacieden naar PSV: Bergwijn (jeugd) naderhand wel van PSV naar AJAX. Siem de Jong en Nick Viergever... verder kom ik de laatste jaren niet....

Oh, en wilde Ajax Malen niet, Gakpo en destijds Depay?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal