Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Contract Daley Blind ontbonden

27 december 2022 14:58 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Contract Daley Blind ontbonden; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het contract van Daley Blind is ontbonden. De verbintenis van de verdediger zou na dit seizoen aflopen, maar eindigt nu deze week al. Blind kwam uiteindelijk tot 333 officiële wedstrijden en werd liefst zeven keer landskampioen.




Tags

blind ontbonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
En dat is eerste die is weggepest door onze fantastische trainer.

Schreuder: OUT!!!
+8/-2

1 jaar geleden
Ik ben uitgeluld hier, ik weet echt niets fatsoenlijks te bedenken.
+6/-1

1 jaar geleden
Diep triest ! Schreuder wegwezen ! Bosz kom er maar in!!
+7/-2

1 jaar geleden
Onvermijdelijk, heeft veel betekent voor Ajax, maar de sleet zat er wel erg in de afgelopen periode, ongeacht welke trainer. Chique is anders, maar grotere/duurdere spelers zijn via de achetdeur weggegaan, zie Ronaldo bijv.
+3/-7

1 jaar geleden
Blind werd er aam alle kanten uitgelopen en was verantwoordelijk voor een paar tegentreffers. Ik denk dat het beste er wel af is qua verdediging.
Wellicht had een andere trainer het op cvm nog geprobeert met Blind.
Maar wij hebben een slechte trainer.
Bah, zo geen zin in de 2e seizoenshelft.
Het ga je goed Blind, veel succes bij Overmars, die elders weer war goeds opbouwd
+5/-0

1 jaar geleden
Kijk zo ga je om met een clubicoon. Chapeau.
+8/-0

1 jaar geleden
Na alle spelers die afgelopen zomer een transfer maakten naar een (top)club, zal deze winter of komende zomer een uittocht volgen van spelers die ontevreden zijn: Alvarez,Kudus,Klaassen,Tadic en Timber.
Edwin van der Sar kiest voor Schreuder die er voor zorgt dat zowel spelersgroep als fans zeer ontevreden zijn. Zo wordt Ajax kapot gemaakt door het duo S+S. Daley's passes in de opbouw waren héél belangrijk, we zullen hem nog erg missen! Véél succes bij je nieuwe club!!
+5/-1

1 jaar geleden
De directie (die we verder zoals gebruikelijk niet zien of horen) heeft duidelijk een keuze gemaakt voor Schreuder. Blind kon mijn inziens zeker nog van waarde zijn voor Ajax. Hij is de beste opbouwer en een modelprof. Hij zou niet altijd in de basis hoeven te staan maar had zeker nog veel minuten kunnen maken.

Ze kiezen nu voor een trainer die na de eerstvolgende topwedstrijd er waarschijnlijk wel uitgeschopt moet worden omdat hij gewoonweg ontzettend slecht presteerd. Dan hebben we geen Daley Blind meer en geen trainer. Echt een domme zet dus wat mij betreft.
+3/-0

1 jaar geleden
Dank voor de mooie jaren ⚽ 👍 en nu #schreuderout
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is de wereld, verrot! Daley held in al die jaren! Ik sta er niet achter! Een vette knuffel van een Ajacied, ik vergeet niet!!!
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal