Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax meldt zich voor doelman David Raya'

26 december 2022 15:53 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich voor doelman David Raya"; image source: Pro Shots

Volgens AS heeft Ajax zich gemeld voor David Raya. De keeper moet in Amsterdam de nieuwe doelman worden. De 27-jarige Spanjaard speelt momenteel voor Brenford. Ook Gerónimo Rulli is in beeld, maar zijn komst lijkt niet haalbaar te zijn. Raya maakte deel uit van de WK-selectie van Spanje, maar kwam in Qatar niet in actie. Zijn contract in Engeland loopt over anderhalf jaar af.

Meer op AS.com
Tags

raya brenford engeland geronimo qatar rulli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hoeveel berichten zullen we nog ontvangen over Jantje of Pietje. Aan alle geruchten hebben we niets. Of je houd een poll op dit forum wat de supporters denken over een eventuele aankoop speler, dan was Ocampos nooit gearriveerd in Amsterdam of je vermeld wanneer een speler een contract heeft getekend. Aub alleen spelers die beter zijn dan onze eigen jeugd spelers, anders laat ze aub weg.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Ocampos is een typische zaakwaarnemertransactie geweest. Lucca, Kaplan en Bassey ook vermoed ik. Sanchez is gekomen om Alvarez te pleasen.

En dan kan Schreuder wel fakish boos worden maar mij houdt hij niet voor de gek. Zijn zaakwaarnemer, of bevriende maatjes en hij daarom ook....vult de zakken.

Nu is Lucca echt niet zo slecht alleen geen spits voor Ajax. Bassey zou eveneens bij Feyenoord top zijn maar bij Ajax moet hij er harder aan trekken. Dit had beter gekund.

Maar Schreuder moet niet zeuren over die aankopen want ik schat dat hij zeker bij de helft daarvan zijn eigen zakken heeft volgestoken. Via zijn zaakwaarnemer.
+1/-0

1 jaar geleden
Weet je wat? Misschien is het een idee om gewoon af te wachten totdat Ajax een nieuwe keeper presenteert. Want als je de media mag geloven, dan hebben we straks een elftal aan keepers.
+3/-0

1 jaar geleden
Gorter kan je dus afschrijven.
Wat een beleid.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Jij vind hem goed genoeg? 🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
Op basis wat ik heb gezien van Groter lijkt mij dat het juiste beleid. Uiteraard niet dat hij gehaald werd maar dat was dezelfde fout als bij Scherpen. Qua keeper-scouting zijn er nog wel wat stappen te zetten.
+1/-0

1 jaar geleden
Wie oh wie wordt de volgende die genoemd wordt?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of Gorka Iraizoz. Vind ik ook een mooie nietszeggende naam.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal