Transparent
Inloggen
Sluiten

Freek Jansen: 'Er moet een keeper komen waar Ajax nog jaren op kan bouwen'

24 december 2022 16:45 - VI TV
Foto: Pro Shots

Freek Jansen: "Er moet een keeper komen waar Ajax nog jaren op kan bouwen"; image source: Pro Shots

Andries Noppert lijkt niet de nieuwe doelman van Ajax te worden. Dat geeft clubwatcher Freek Jansen aan in een video-item van Voetbal International. "Hij stond tot voor kort op de lijstjes, maar het was niet zo dat hij op één stond en ze met een koffer met geld naar het Abe Lenstra Stadion gingen", aldus Jansen.

Ajax is wel op zoek naar een nieuwe keeper. "Dat is een dossier dat al jaren speelt. Eigenlijk al sinds André Onana is gaan klooien met die pillen en die schorsing", zo geeft hij aan. "Er moet nu een keeper komen waar Ajax nog jaren op kan bouwen."

Jay Gorter lijkt niet die doelman te zijn. "Hij is nog 22, jong en grillig. Hij wil verhuurd worden en dat wil Ajax ook graag", zegt Jansen daarover. "Het ideale plaatje is een keeper van eind twintig. Die zijn ze in Nederland, maar ook over de landsgrenzen heen aan het zoeken. Daar is nu een lijstje uitgekomen en daar moeten ze in de komende periode naar gaan handelen."

Meer op VI TV
Discussieer mee op de forums


Tags

jansen andries dossier gorter jay jong klooien koffer lijstjes nederland noppert onana pillen uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Klinkt op zich logisch. Hoop wel dat Gorter nog een kans krijgt. Ben in ieder geval blij dat ze niet mee gaan in de Noppert-hype.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Gorter moet gewoon lekker elders meters gaan maken. Zodat hij over een aantal jaar klaar is voor het grote werk. De komst van een zekerheidje op doel met de nodige ervaring is vrij belangrijk, als je in de tweede seizoenshelft de schade uit de eerste helft wil herstellen.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het is allemaal broodnodig maar laten ze bij de grootste noodzaak beginnen. Asap een TD aanstellen die t.o.v. De Kliko Group NV in staat is om met een gezonde visie gerichtte aankopen te doen. Daar gingen ze de afgelopen zomer finaal de fout mee in met als gevolg dat een coach en zaakwaarnemer zich er mee moest gaan bemoeien.

Hoe dan ook, het blijft een onvoorstelbaar iets. Al die jaren dat ik supporter ben riepen coaches en andere betrokkenen achteraf dat sommige spelers best langer hadden willen blijven met wat meer salaris. Of krijg je nadien namen mee waarvan je denkt, jammer, als we die er bij hadden gehad waren we zeker doorgebroken, maar telkens weer kwam Ajax financieel te kort om het te realisreren. Uiteindelijk heeft Ajax door jaren lang slim te investeren het geld maar doen ze er niks mee. Storten ze een enorme berg geld zo in één zomer weg in de kliko. Een gemiste kans tot een goed vervolg voor verdere aanhaking richting europese subtop.

PS. Hoe vergaat het Morton Olsen? Is hij nog fris genoeg om bij Ajax als inkoopadviseur aan de slag te gaan. Heeft ooit op hoog niveau gevoetbald. Kent Ajax en de Nederlandse taal en weet in te schatten wat kwaliteit is. Te minste, in beginsel had ik er nog niet zo veel vertrouwen in. Toen hij bij Ajax kwam wist hij na eigen zeggen ook nog een echte Ajax speler uit Georgie te tippen? Arveladze was de naam. Niemand had er ooit van gehoord maar dan bleek Shota uitstekend te kunnen voetballen naast Litmanen en gehaalde broers Laudrup. Dan ben je goed bezig en het koste in de verste verte geen 100 miljoen.
+2/-0

2 maanden geleden
Helaas is vandaag de dag veel moeilijker om pareltjes de vinden. Door de mobieltjes en social media is de wereld 1 groot dorp geworden waarin iedereen kan in deze vijver kan vissen. In de Zuid Amerikaanse en Afrikaanse landen heb je bovendien te maken met vele louche zaakwaarnemers waar je vtv nooit weet waarin of waaraf. Ik blijf nog steeds vinden dat bij aankoop van onze Consencao wij als Ajax trots mogen zijn dat deze speler Ajax gegund heeft gekregen. Daarvan zullen wij het als Ajax moeten hebben. Ajax dient als betrouwbaar tussenstation naar de grote landen. Ook een Ghanese Kudus moeten we koesteren en pleasen om ook in de toekomst Ghanese talenten te kunnen blijven benaderen. De zaakwaarnemerswereld blijft een louche wereld waarin we creatief zullen moeten handelen. Iedereen kent de uitdrukking; je hebt een boef nodig om een boef te vangen. Overmars had dit redelijk goed in zijn vingers, maar wie nu?
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je kan nog zulke mooie pareltjes vinden (Conceicao) maar als je dan een nitwit van een trainer hebt, die er kennelijk van overtuigd is dat Bergwijn het beter doet op rechts... Ja, dan wordt het verdomde moeilijk om zulke pareltjes te behouden.

Overigens vind ik Bergwijn de miskoop van het jaar. Prutst op links, kan niks op rechts, zit Conceicao in de weg. Weggegooid geld.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech