Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech heeft voorkeur voor terugkeer bij Ajax'

24 december 2022 13:46 - Ben Jacobs
Foto: Pro Shots

"Hakim Ziyech heeft voorkeur voor terugkeer bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens de Britse journalist Ben Jacobs hoopt Hakim Ziyech op een terugkeer naar Ajax. De clubleiding van Chelsea gaat met de international van Marokko in gesprek na de Kerstdagen, maar zelf heeft hij een voorkeur om weer naar Amsterdam te vertrekken. AC Milan was afgelopen zomer ook concreet in de markt, maar de verwachting is niet dat zij nog terugkeren vanwege de hoge salariseisen van Ziyech.
Tags

ziyech chelsea jacobs kerstdagen marokko milan salariseisen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik hoop zó dat deze geweldenaar weer terugkomt! Fijne dagen allemaal.
+6/-0

2 maanden geleden
Eindelijk weer eens goed nieuws. Hopelijk een voorbode for more to come.
+3/-0

2 maanden geleden
Als ze bij Ajax nu ook eens de voorkeur hebben voor Ziyech . Dan zou dat mooi zijn .
Wat mij betreft welkom .
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ziyech is altijd welkom, maar lijkt me onhaalbaar zolang we nog veel dure spelers op de loonlijst hebben. Wellicht dat een eventueel vertrek van Blind wat ruimte maakt, maar die was over een half jaar sowieso weg. Ik zou maar proberen om o.a. Grillitsch, Lucca, Ocampos en Sanchez te lozen, want dat zijn stuk voor stuk miskopen (of huur, maar ze krijgen wel salaris) die helemaal niets bij Ajax te zoeken hebben. Dat zijn spelers voor opportunistisch voetbal.
+4/-0

2 maanden geleden
Solidus, eens met je. Alleen vind ik dat Lucca wel mag blijven. Je hebt altijd diverse kwaliteiten in je selectie nodig. Ik hoop dat ze ook eens een keertje een speler kunnen scouten die ook kan scoren uit een vrije trap, net als voorheen Schone, die kwaliteit mis ik in onze selectie.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
De vraag is dan of Lucca zijn rol accepteert, want eerste spits zal hij niet worden. Hij is meer een spits die je inbrengt om iets te forceren of als je van plan bent met buitenspelers te spelen die voorzetten geven.

En wat vrije trappen betreft, denk ik dat we wel enkele specialisten hebben, waaronder Berghuis. Alleen zie je niemand echt de vrije trappen opeisen als een baas. Volgens mij heeft ook Taylor een goede trap, maar ja, die zal op zijn leeftijd niets opeisen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Is Lucca niet gehuurd ? Ocampos iig wel, dus is van verkoop geen sprake. Verder is een speler als Grillitsch altijd goed om er bij te hebben. Als Alvarez toch opeens weg gaat of geblesseerd raakt zijn we blij dat we nog een speler hebben die in zijn plaats kan spelen.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.456 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ademt administratieve adminsistratieve ajaxwaardige bassey bergwijn blind boer brobbey dna elsimao gefaald groningen hamstra heitinga jcdebest kudus molenaar overmars papierwerk reiziger revue rvc sar schreuder suavimani tadic wijndal yakubu zorg