Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor Gerónimo Rulli als nieuwe doelman'

23 december 2022 22:42 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor Gerónimo Rulli als nieuwe doelman"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Ajax hoopt op de komst van Gerónimo Rulli. De club wil in de komende transferperiode een nieuwe doelman aantrekken en de 30-jarige keeper van Villarreal staat bovenaan de lijst. De Argentijn heeft nog een contract tot de zomer van 2024. Rulli behoorde afgelopen maand ook tot de selectie van Argentinië op het WK in Qatar, maar kwam niet in actie voor de wereldkampioen.
Tags

rulli geronimo argentinie fabrizio qatar romano transferexpert villarreal wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
En die van Benfica van 28 was te oud???
Of komt deze voor een kerststol ballen?
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Kap hier toch mee. Dan had je net zo goed Cillessen kunnen halen. Ik ben voorstander om Gorter de kans te geven. Het seizoen is al naar de klote en in de ED zou hij zich staande moeten kunnen houden. Maakt hij de gewenste ontwikkeling door, mooi. Doet hij dat niet, ga je van de zomer op zoek naar een goede keeper van rond de 25 jaar.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Zo is dat. Eerste keer was Gorter te druistig. Had ie waarschijnlijk zelf ook na de wedstrijd snel in de gaten maar geef de man dan te minste een tweede kans. En dan maakt het voor het moment niet zoveel uit want de verdediging onder Schreuder was zo lek als een zeef. Stond bij tijd en wijl helemaal geen verdedigende organisatie. Zag je het ongeregeld zootje in z'n geheel weer achter de feiten aanlopen met een volgende tegengoal in de maak.

God behoede Ajax voor januari. Het heeft een coach gehaald die niet in staat bleek om er een elftal van te maken met het materiaal wat hij voorhanden had. Geen top materiaal maar bij lange na niet de minste van de eredivisie. Ajax was niet per ongeluk hofleverancieer voor Oranje. Schreuder kon er geen elftal van maken laat staan verzorgd voetbal spelen. Organisatie zoek met een hoop gedesillusioneerde spelers.

Laat Schreuder eerst maar eens bewijzen dat hij een geschikte coach is voor Ajax door er wat van te maken. Opdat het voetbal weer herkenbaar word want ook dat kreeg hij niet voor elkaar. Ajax heeft tot begin september 10 spelers gehaald. Vier maand later wil Schreuder er nog 5 bij. Op zich al een alarmbel om te veronderstellen dat er iets flink fout gaat.
+7/-0

2 maanden geleden
Beleid van niks.
Paniekvoetbal eerste klas.
Geef Gorter inderdaad de kans. Hij heeft fantastisch gekeept voordat hij naar Ajax kwam. Had toen al enkele jaren bewezen dat hij een groot talent was. Na één wedstrijd meteen op de strafbank! Geen enkel talent geeft meer voorkeur aan Ajax op de manier waarop Ajax in zijn algemeenheid met jonge talenten omgaat. Ook de toptalenten uit eigen jeugd krijgen geen enkele kans. Gevolg dat grote clubs nu achter groot talent Setford aanzitten. Ook de eigen jeugd wordt niet serieus genomen. Bang om te falen, hap snap beleid in tegenwoordig, zo lijkt het, in alle geledingen van Ajax. Ik ben bang voor de toekomst van Ajax.
+6/-0

2 maanden geleden
Hoeveel zou die Argentijn wel niet moeten kosten? Als die relatief goedkoop is zou ik het misschien wel doen en dan met Gorter laten uitvechten wie eerste doelman wordt, en de ander wordt dan 2e doelman. Ik ben overigens wel voorstander om geen paniekaankopen te doen, waar is de focus op de jeugd gebleven?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Die lopen zonder contract de poort uit.
+3/-0

2 maanden geleden
Apart verhaal. Villarreal is ambitieus en heeft flink geïnvesteerd in de spelersgroep (50 miljoen voor Danjuma, Foyth en Dia). Ze zitten echt niet verlegen om 10 miljoen voor hun keeper. Dus we gaan óf te veel betalen, óf ze vinden hem zelf niet goed genoeg en zijn blij dat ze hem kunnen lozen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Vandaag de dag bij Ajax kijkt de kliko Group NV niet naar kwaliteit en vind alles goed genoeg. Keeper Gerónimo Rulli past in het plaatje en zal worden aangekondigd als directe versterking.
+2/-0

2 maanden geleden
Zo jammer weer dit. Zal best een prima keeper zijn maar geef Gorter nu eens de kans. Pasveer kun je altijd brengen. Kun je voor het nieuwe seizoen kijken waar we staan en eventueel een echt goede keeper halen als dat dan nog nodig is.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.454 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alfred bag bassey bergwijn blind boer dienende donpedro elsimao godzijdank hamstra heitinga kaltenbach kudus lidus overneemt papierwerk reiziger rvc sar schreuder shogun stewart suavimani tadic taylor volendam voortzetting wijndal yakubu