Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB publiceert speeldagenkalender voor nieuwe seizoen

21 december 2022 13:26 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB publiceert speeldagenkalender voor nieuwe seizoen; image source: Pro Shots

De KNVB heeft via de officiële kanalen de speeldagenkalender voor het seizoen 2023/24 gepubliceerd. De kalender is tot stand gekomen na meerdere overleggen tussen het competitiebestuur betaald voetbal, clubs, gemeentes, politie, ESPN en het Supporterscollectief Nederland. Zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie zal beginnen in het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus 2023.

Een week eerder staat het duel om de Johan Cruijff Schaal op het programma. Deze staat nu op de planning voor zondag 6 augustus, maar kan verplaatst worden afhankelijk van eventuele Europese verplichtingen van de deelnemers. De winterstop begint voor de clubs in de Eredivisie na de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op donderdag 21 december en duurt tot vrijdag 12 januari Op zondag 19 mei staat de laatste competitiewedstrijd op het programma en de finale om de TOTO KNVB Beker zal worden gespeeld op zondag 21 april.

In juni zal de voetbalbond het definitieve competitieprogramma publiceren nadat dit is afgestemd tussen het competitiebestuur betaald voetbal, de clubs, supporters, de lokale autoriteiten en ESPN.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb competitiebestuur eredivisie espn publiceert afgestemd competitieprogramma gemeentes kalender nederland publiceren supporterscollectief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal