Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alexander Nübel in beeld bij Ajax'

18 december 2022 12:18 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Alexander Nübel in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Bild is Alexander Nübel in beeld bij Ajax om de nieuwe doelman te worden. De Duitser staat momenteel onder contract bij Bayern München, maar is verhuurd aan AS Monaco. De Duitse recordkampioen overweegt de keeper terug te halen vanwege de blessure van Manuel Neuer, maar dat ziet Nübel zelf niet zitten vanwege een conflict met de huidige keeperstrainer.

De doelman heeft in München nog een contract tot de zomer van 2025. AS Monaco hoopt dat Nübel het seizoen gewoon af kan maken bij de huidige nummer zes van de Ligue 1.

Meer op Bild.de




Tags

nubel monaco bayern bild ligue neuer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Da's al een stuk beter dan Noppert. Duitse keepers doen het vaak goed in de Eredivisie.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat is zijn lengte en wat zijn de kwaliteiten van deze keeper?
+1/-1

 
tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zal het nog een keertje voor doen, dan hoef je geen onnodige vragen te stellen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Alexander_N%C3%BCbellink
+1/-2

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ach welja, koop er nog maar één. Waarom Gorter en daarvoor Scherpen ooit zijn gehaald is me echt een raadsel.
+1/-0

1 jaar geleden
Dank je voor jullie hulp, ik ben nooit zo goed in het vinden van deze info. Ben benieuwd hoe dit verder verloopt. Prioriteiten zijn toch wel een stand inn voor Timber en Bassey. Verder moet Kudus blijven en is het geen optie om Angel Di Maria te huren voor een half jaar in afwisseling met Concesaou te laten spelen. 8 januari meteen volop gas geven in Nijmegen en daarna Den Bosch uitschakelen en klaar zijn voor 2 belangrijke matches tegen Twente en Feyenoord.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs