Transparent
Inloggen
Sluiten

'Odisseas Vlachodimos verlengt contract bij Benfica'

13 december 2022 21:39 - O Jogo
Foto: Pro Shots

"Odisseas Vlachodimos verlengt contract bij Benfica"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt de komst van Odisseas Vlachodimos definitief uit het hoofd te moeten zetten. De doelman van Benfica was aan het eind van de zomerse transferperiode dicht bij een vertrek naar Amsterdam, maar dit werd door de Raad van Commissarissen tegengehouden. Diverse Portugese media waaronder O Jogo melden nu dat de Griek zijn aflopende contract bij Benfica gaat verlengen.

Meer op O Jogo
Tags

benfica odisseas vlachodimos griek jogo zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wij gaan liever voor Noppert, aldus schreuder en vd Sar....
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tsja, wie wil er nog komen? De club is z'n goede sportieve reputatie van afgelopen jaren binnen enkele maanden kwijtgeraakt. Waar in de zomer een stap van Benfica/Porto naar Ajax geen stap achteruit leek, is dat nu wel het geval onder de huidige omstandigheden.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Yep, mindere sportieve prestaties die ook financiële gevolgen zullen hebben. Het is snel gegaan maar het voordeel ervan is dat het meestal ook snel weer gerepareerd kan worden, mits de situatie niet herkend word en verstandig gehandeld om de boel organisatorisch recht te zetten.

Totdus ver is hier niks van gebleken maar ook hierbij kan het snel gaan als de eerste paar resultaten zwaar tegenvallen. Dan zal de druk verder toenemen door supporters maar ook
media, en vakbladen zullen zich meer gaan roeren totdat er geen houden meer aan is.

Mocht Schreuder de eerste drie wedstrijden slecht presteren is het denk ik einde oefening voor hem. Geen houden meer aan. Zeker niet als de man nogmaals vele tientallen miljoenen heeft mogen spenderen. Dan valt mogelijk zelfs niet uit te sluiten dat derden om een commissie vragen die uitzoekt hoe het zo fout heeft kunnen gaan in een relatief kort tijdsbestek. Via deze weg om opheldering vragen omdat tot dus ver er weinig zinvolle woorden vielen vanuit de RvC en directie. In feite riepen ze meer vraagtekens op, teleurstelling en verwarring tot frustratie en woede aan toe.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Van mij nag Schreuder de komende drie wedstrijden slecht presteren, als dat tenminste een garantie voor zijn vertrek is. Dit seizoen is voorbij, zijn opvolger mag zien nog wat uit de puinhopen te maken.

En alsjeblieft NIET nog meer overbodige aankopen. Waarom Bergwijn is gehaald is me nog steeds een raadsel, wat een miskoop!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mocht Schreuder ontslagen worden mogen we hopen dat de organisatie zijn verstand weer terug heeft, uit de winterslaap is gehaald. Schreuder is zeer waarschijnlijk en helaas niet de geschikte man als coach van Ajax, al had hij vroeg in het seizoen wel een punt toen hij getergd aanhaalde dat hij zijn zaakwaarnemer er bij moest halen om mee te denken. Er moest in hoog tempo versterkingen bij elkaar gekocht worden.

Daar heeft de Ajax organisatie gefaald en inmiddels zien we dat ze elkaar verdedigen als een stel lotgenoten die een verkeerde weg zijn ingeslagen. De gevolgen zijn groot en valt voor Schreuder niet meer te repareren door nog meer te kopen. Wat hij aan materiaal heeft zou Ten Hag al meer uitgehaald hebben, maar ook Koeman of Frank de Boer. Ik denk dat Schreuder tactisch en in communicatie met name te kort komt. Het had hem wel geholpen als de organisatie verstandiger had ingekocht waardoor de resultaten beter waren. Schreuder ook meer tijd had om zich zelf te verbeteren, maar nu loopt de man achter de feiten aan. Elke verloren wedstrijd, of te veel slechte wedstrijden met gelijkspel kan al eentje te veel zijn om straks ontslagen te worden, omdat de druk zal toenemen. Het voor het bestuur een onhoudbare situatie word.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Het probleem is dat we een relatief makkelijk programma hebben tot de laatste 5 speelronden. Er zal tot dan niets veranderen, omdat de punten gepakt worden en Ajax op plek 1 of 2 zal staan. Alleen is de kans dan groot dat je alles verspeelt aan het eind van de rit, want achtereenvolgens PSV, AZ, Groningen, Utrecht en Twente als afsluiter lijkt me niet ideaal als je daarvoor geen grote afstand hebt genomen van de rest.
+1/-0

2 maanden geleden
Die Vlachodimos komt sowieso niet, speelt alle wedstrijden onder Schmidt bij Benfica, je weet wel die ploeg die nog in de CL zit. Waarom zou je dan uberhaupt naar Ajax komen? Die transfer is gewoon nooit aan de orde geweest.
+4/-0

2 maanden geleden
Met het uitblijven van positieve resultaten, zowel Europees als nationaal, gaat het alleen maar moeilijker worden om interessante spelers te halen.
Ik denk dat zelfs een nuchtere Fries als Noppert nog eerder voor een Serie B club zou kiezen dan voor Ajax.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik mag toch hopen dat Noppert niet naar Ajax komt. Wat heeft hij nou helemaal laten zien tot nu toe???
+2/-0

2 maanden geleden
Zodra Danny Blind weer toetreedt tot de RvC komt het allemaal goed.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik hoop het wel... maar waarop baseer je dat het dan goed komt? Ik zie Danny niet in z'n ééntje voorelkaar krijgen dat Schreuder eindelijk ontslagen wordt.
+1/-0

stuy (geschorst)
2 maanden geleden
Zo snel mogelijk van de Sar vervangen door Keje molenaar en Schreuder door Peter Bosz!
+1/-1

 
2 maanden geleden
Inderdaad, en van't Schip als TD ipv die clown die we nu hebben. Niet zo veel vertrouwen in Bosz op lange termijn maar voor 1,5 jaar om weer iets neer te zetten, prima
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alfred bag bassey bergwijn blind boer dienende donpedro elsimao godzijdank hamstra heitinga kaltenbach kiki kudus lidus oprotten overneemt reiziger rvc sar schreuder shogun stewart suavimani tadic taylor volendam voortzetting wijndal