Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohammed Kudus wil deze winter al weg bij Ajax'

12 december 2022 11:10 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Mohammed Kudus wil deze winter al weg bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic wil Mohammed Kudus komende transferperiode al vertrekken bij Ajax. Clubs uit de Premier League, Bundesliga en Ligue 1 hebben al interesse getoond. Ajax zou 35 tot 40 miljoen euro willen ontvangen voor de Ghanees, maar liever zien ze Kudus helemaal niet vertrekken.

De middenvelder had afgelopen transferperiode al een akkoord bereikt met Everton, maar Ajax wilde toen niet meewerken aan een transfer. Kudus heeft nog altijd een voorkeur voor een transfer naar een Engelse club en hij wil bij een ploeg gaan spelen waar hij wel op het middenveld komt te staan.

Meer op The Athletic




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus athletic bundesliga everton ligue

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kudus, Blind en Alvarez weg en een vakantie de komende twee weken. Terwijl PSV nog 2 oefenwedstrijden afwerkt en Feyenoord zelfs 4 tot aan het nieuwjaar. We gaan alles vergooien onder een select clubje nitwits binnen Ajax.
+8/-1

 
1 jaar geleden
Buiten Blind maken Kudus en Alvarez je geen kampioen, die middelmaat middenvelder kun je missen als kiespijn. Als je voor die twee 60 kunt vangen moet je dat gelijk doen. Als er nog een debiele club rondloopt die 20 voor Bergwijn geeft en 10 voor Brobbey mogen die ook de deur uit. Nu moeten we buiten de kapitein, Berghuis, Klaassen en Taylor, Timber, wat NL Ajax DNA krijgen en spelers als vd Ven, Schouten en Stengs halen. Alledrie willen ze graag, weten dat ze na Ajax veel beter terecht komen en hun voetbal past bij Ajax. Kost je niet meer dan 35 miljoen dus maak je nog 65 winst.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik wil Euromillions winnen volgende week. Maar kijk, het leven loopt niet altijd zoals een mens het wil.
+2/-2

1 jaar geleden
Hier kon je op wachten natuurlijk. Kudus wilde afgelopen zomer al weg en de interesse is alleen maar toegenomen na het WK waarin hij wederom liet zien dat het een middenvelder is (en geen spits). Schreuder heeft er ook alles aan gedaan om Kudus nog verder te frustreren. Dit seizoen kunnen wij afschrijven. Al halen ze nog 5 spelers erbij, Schreuder krijgt het voor elkaar om topspelers volledig het voetballen te verleren. Hoe kun je een record-bedrag investeren en tegelijkertijd zo slecht een team laten voetballen? Het erge is dat iedereen het ziet, behalve het bestuur.
+8/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat laatste is inderdaad een hele gevaarlijke situatie
+3/-1

1 jaar geleden
40 miljoen op basis van wat precies?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Hij heeft nog een contract tot 2025, Ajax hoeft niet te verkopen, dus kan vragen wat het wil.
+8/-0

1 jaar geleden
Laten gaan. Is met zijn hoofd nooit bij Ajax geweest. Zulke spelers heb je niets aan.
+3/-4

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een andere trainer had hem op de juiste manier gebruikt en was hij nu misschien verder in zijn ontwikkeling en had hij meer opgebracht. Maar goed, onder de huidige omstandigheden lijkt verkoop de juiste optie. Van Schreuder komen we toch niet af.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Is een onvervalste egotripper.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Schreuder of Kudus? Ik zou zeggen allebei. Wel jammer, want geen van beide handelt in het belang van Ajax. Van een speler valt dat enigszins te verwachten, maar van een trainer verwacht je eerder dat hij doet wat goed is voor de club :)
+1/-0

1 jaar geleden
Goh. Een middenvelder die graag op het middenveld wil spelen… net als een linksbuiten die linksbuiten wil spelen.
+8/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat krijg je dus als je spelers allemaal op de verkeerde plek neerzet. Blind had verdedigende middenvelder moeten staan nadat ze Alvarez voor 60 miljoen hadden moeten verkopen.
Kudus had op het middenveld moeten staan en Brobbey gewoon altijd in de spits.
Tadic jaar na jaar mvp en dan haal je een linksbuiten voor 32 miljoen waardoor Tadic opeens rechtsbuiten moet spelen.
Een onwaarschijnlijk stuk onvermogen en falend aankoop beleid met een trainer die echt alles verkeerd doet.
En dan???? Ja, logisch, dan willen die spelers die allemaal misbruikt worden weg.
Stuk voor stuk topspelers die onder Schreuder eigenlijk niet meer willen spelen. Heeft niets met Ajax te maken want daar speelden ze allemaal heel graag voor maar onze superkneus regelt hier even hoe ons cluppie naar de kloten geholpen wordt.
Blind weg, Kudus weg en Tadic en Klaassen in de vuilnisbak.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Je zou BIJNA gaan denken dat AJAX onder Schreuder bewust een koppie kleiner wordt gemaakt..

tsja ..ik weet t aannames aannames geen feitelijk bewijs, alhoewel het net-niet feitelijk bewijs stapelt zich op om uiteindelijk werkelijke feiten te worden.
+3/-1

1 jaar geleden
Kudus heeft groot gelijk.
ZONDE dat hij weg zal gaan.
De pegels boven het megatalent, boven de toekomst van Ajax, zo denkt het bestuur.
Zelfs dan wordt er geld weggegooid.
Als hij op het middenveld zich de afgelopen jaren had mogen ontwikkelen had hij veel meer opgebracht. Intussen neemt niet alleen de kwaliteit af van de basisspelers maar worden ook de talenten gekortwiekt en aan het lijntje gehouden. Zie bijvoorbeeld Sontje Hansen al jarenlang. Voor het eerst dat ik nu al helemaal geen zin meer heb op de rest van het seizoen. Feijenoord en PSV, zelfs AZ en Twentje, hebben de kans van hun leven om kampioen van Nederland te worden dit jaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je bent er van op de hoogte dat hij ongeveer twee jaar lang geblesseerd was?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht