Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen Utrecht

11 december 2022 16:37
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen Utrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax is zondagmiddag onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. Op Sportpark de Toekomst bleek Jong FC Utrecht met 1-2 te sterk. De ploeg van John Heitinga kende vooral na rust een zwakke wedstrijd en moest dat dan ook uiteindelijk bekopen met een nederlaag tegen de nummer laatst. Kristian Hlynsson maakte voor Ajax het enige doelpunt. In de slotfase kwam FC Utrecht nog met tien man te staan, maar ook dat was niet voldoende om tot tenminste een punt te kunnen komen.




Tags

jong utrecht bekopen heitinga hlynsson kristian

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
We hoeven de komende tijd niks te verwachten wat uit Jong Ajax wat doorstroomt, wat een slappe vertoning weer. Velen zien Heitinga als opvolger van Schreuder maar ik zie het niet. Wat is onze jeugd opleiding in een slob aan het raken.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Heitinga is niet de ideale opvolger idd, maar je moet de verwachtingen wel in perspectief plaatsen; op dit moment heerst er wanhoop en lijkt dan ineens iedereen geschikt, zolang Schreuder maar vertrekt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Niet alleen Heitinga maar de spelers voldoen ook niet aan de eisen. Trouwens weer ongelooflijk dat Baas niet meedoet. Wat is dat toch allemaal voor een onzin. Een select groepje maakt Ajax helemaal kapot.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Er zijn afgelopen jaren heel wat spelers doorgebroken, waardoor er een gat ontstaat, maar daar wordt inderdaad slecht op geanticipeerd. Er worden juist spelers voor het eerste elftal gekocht en de laatste tijd vooral spelers voor de breedte, terwijl dat plekken horen te zijn van jeugdspelers om aan het echte werk te ruiken met eventueel invalbeurten. Je zou juist verwachten dat jonge spelers elders vandaan worden gehaald als blijkt dat je in een bepaalde leeftijdsgroep weinig talent hebt rondlopen, omdat er al is afgeroomd..
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Jong Ajax heeft het al een tijdje niet helaas...

En wat de roep om Heitinga betreft; eens met sOlidus. Mijn part zetten ze de koffiejuffrouw op de stoel van de trainer, als ze Schreuder maar heel gauw ontslaan. Ik denk dat we onder zijn 'leiding' hooguit 3e gaan worden en misschien nog wel lager eindigen. Het team valt uit elkaar en dan wordt hij alsnog ontslagen.

Dus waarom niet nu meteen???
+3/-0

 
1 jaar geleden
Omdat ze nog geen goede vervanger voor die koffiejuffrouw hebben...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heitinga heeft ook het charisma van een zak uien. Na de wedstrijd komt er ook hetzelfde riedeltje uit als bij Schreuder, ze zijn helemaal doordrenkt. Niets voor niks moest Winston weg, aan dat soort kerels heb je veel meer dan al die slapjanussen die alles recht l*llen wat krom is.

Gisteren moet Hato ineens opdraven onder het mom van spelen et oudere jongens. Je gaat die gozer alleen maar verkeerde gedachten geven en dadelijk is ook weer hij teleurgesteld. Had hem gewoon het seizoen af laten maken bij Ajax O18.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht