Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antwerp hoopt opnieuw op komst van Daley Blind'

9 december 2022 00:14 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

"Antwerp hoopt opnieuw op komst van Daley Blind"; image source: Pro Shots

Volgens Het Nieuwsblad hoopt Royal Antwerp FC opnieuw op de komst van Daley Blind. De Belgische club probeerde de verdediger afgelopen zomer al te halen, maar een transfer was voor Ajax op dat moment onbespreekbaar. De Belgen hopen hem nu alsnog vast te kunnen leggen. De club van technisch directeur Marc Overmars hoopt dat de international transfervrij is over te nemen. Blind heeft in Amsterdam nog een contract tot het einde van het seizoen, maar Ajax zou bij een vertrek van een flinke salarispost verlost zijn.

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

blind antwerp nieuwsblad overmars salarispost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, die is ook weg. Bedankt Schreuder! En bedankt stelletje klojo's in het bestuur dat jullie onze club totaal naar de verdommenis helpen!
+8/-0

1 jaar geleden
Diep en diep triest dit. Een ras Ajaxied die als verdedigende middenvelder nog van grote waarde hoort te zijn weggejaagd door een bizar slechte trainer.
Natuurlijk is het wat minder aan het worden met Daley maar zoals je op de WK kunt zien is het zeker nog niet over met hem.
Waarom niet meteen Tadic en Klaassen ook maar naar Antwerp toch? Weet onze supertrainer vast wel te regelen en daarna op te lossen.
Man man, wat een man en wat een klojo's als beleidsbepalers momenteel.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou helemaal idioot zijn. Komt mij voorspelling dan toch uit??> Alle ervaren dwarsliggers er uit. Alle B aankopen er in.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Kon Johan maar vanuit de hemel afdalen om keihard in te grijpen.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat zou dit doodzonde zijn zeg.

Dat de directie en RVC, Schreuder niet eruit sturen is onbegrijpelijk. Als Blind vertrekt, kind van de club, dan mag dat het hele managementclubje aangerekend worden.

Ik hoop dat Antwerp ook niet aansluit bij de persoonlijke ambities van Blind.
+6/-1

1 jaar geleden
Daley altijd in de basis bij Ajax.
+4/-2

1 jaar geleden
Denk dat Blind zelf ook weg wil door die clown Schreuder. Zet Blind CVM en verkoop Alvarez.
+7/-2

 
1 jaar geleden
Hiermee los je inderdaad in één keer enkele problemen op: meer voetballend vermogen op het middenveld, speeltijd voor Wijndal en geld voor een aankoop (keeper als er geen vertrouwen is voor Gorter en/of een extra CV).
+5/-1

 
1 jaar geleden
Precies en als stand inn zou ik Zerouki kopen.
+1/-0

1 jaar geleden
Opportunisme viert hoogtij. 3 weken geleden was BLind done een querulant volgens velen kon niet meer mee (ook mijn mening) etc. Blijf erbij dat Blind van de afgelopen periode niet in de basis meer thuishoort bij Ajax. Koppen is een drama, snelheid niet meer aanwezig, zijn passing liet hem ook vaker dan lief in de steek. Tuurlijk zie je soms nog vlagen van de speler die hij ooit was....Maar zelfs het plaatsen van hem als VM blijft een risico. Je moet dan erg veel compenseren om hem te laten renderen.
+9/-2

 
1 jaar geleden
Exact dit. Het is de waan van de dag zullen we maar zeggen ;)
Nu is Schreuder de kop van jut. Stel hij gaat weg en Blind blijft, dan is Blind kort daarna weer de kop van jut.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Hoe weet je dat? Kan zomaar anders zijn! Sfeer is volgens mij in de groep niet best!
+2/-0

1 jaar geleden
Ajax en het Nederlands elftal passen het elftal al aan aan Blind. Niet alleen dit jaar. Dat zegt al genoeg. Emoties houden Blind nog in het zadel. Ajax is geen liefdadigheidsinstelling.
+2/-4

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als dadelijk Blind, Kudus en Alvarez tegelijk vertrekken gaat dit een complete ramp worden. Hoe ga je dit fixen als je op 11 januari alweer tegen NEC moet spelen. We hebben van de zomer een transferramp periode gehad en die gaan we nu weer tegemoet. En Alfred gaat de hele dans ontspringen. We zeggen weleens dat Blind sr. een glibber is maar Alfred kan er ook wat van. We gaan vanaf januari weer een periode van "Alfred ik wijs naar anderen interviews" aanschouwen.
+5/-0

1 jaar geleden
Dit lijkt me voor iedereen de beste oplossing. Blind wordt toch hoe dan ook minder en om dan het punt te bereiken dat hij (weer) massaal uitgefloten wordt of op de bank beland (waarvoor hij teveel verdiend) is ook geen fijn einde van een carrière.

Onder deze trainer lijkt iedere speler een amateur.
+4/-0

1 jaar geleden
Hmm Blind loopt niet goed dicht bij de goal, staat eigenlijk beetje te slapen waardoor die (mooie) bal van Messi net past.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Exacte kopie van vele doelpunten die we de laatste maanden tegen hebben gekregen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja zo ongeveer al was die steekpass van Messi geweldig. Vervolg van Molina ook die de balaanname in een keer mee nam en scoorde. Ook Ake en Virgil daardoor fractie te laat. Als ik het goed gezien heb stonden er 5 speler van oranje tussen, of om Molina en Messi heen.
+2/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Nou even in de spiegel kijken, iedereen gaf hem een schop naar de uitgang! Hij is van belangrijke waarde met Tadic! Gvd!!
+3/-0

1 jaar geleden
Zou jammer zijn, blijft zeer bruikbaar, of hij standaard basis moet staan weet ik niet maar toch een schat aan ervaring.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos