Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax ontsnapt aan blamerende oefennederlaag tegen Volendam en wint alsnog

7 december 2022 13:52
Foto: Pro Shots

Ajax ontsnapt aan blamerende oefennederlaag tegen Volendam en wint alsnog; image source: Pro Shots

Ajax heeft een oefenwedstrijd tegen FC Volendam op het nippertje weten te winnen. Het duel tegen de hekkensluiter van de Eredivisie eindigde uiteindelijk in een 5-4 zege. De ploeg van Alfred Schreuder leek af te stevenen op een ruime nederlaag nadat het al snel na rust met liefst 0-3 achter stond. Uiteindelijk wisten zowel Francisco Conceição als Brian Brobbey twee keer te scoren, terwijl Jorrel Hato het eerste doelpunt maakte.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, Sánchez (62' Aertssen), Rensch, Kaplan (46' Hato), Bassey, Fitz-Jim (62' Vos), Regeer, Hlynsson, Conceição (86' Lucca), Brobbet, Rasmussen
Discussieer mee op de forums


Tags

volendam blamerende conceicao hato oefennederlaag ontsnapt aertssen alfred bassey brobbet brobbey eredivisie francisco hekkensluiter hlynsson jim jorrel kaplan lucca rasmussen regeer rensch sanchez schreuder stekelenburg vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De verdediging bestond dus uit 3 "Alfred" aankopen totale waarde van 37,5 miljoen euro en dan krijg je er vier om je oren tegen Volendam. Tja....
+6/-1

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Welke 'held' is het toch steeds die hier consequent een minnetje zet bij iedereen die durft verkondigen dat er iets ernstig mis is met Schreuder? Een trolletje? Of Schreuder zelf misschien? 🤣
+6/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die heeft waarschijnlijk het interview met Schreuder niet gezien, daarin wees hij naar zijn verdediging met zijn Alfred jodokus kwak visie, dat het allemaal moest verbeteren, bal bla bla. Vervolgens in de eerst volgende wedstrijd staan Sanchez 5 miljoen, Kaplan 9,5 miljoen en Bassey 23 miljoen in de basis en gelijk krijgen ze weer 4 doelpunten tegen het lelijke eendje Volendam tegen..... En dan hebben ze nog energie opgedaan in Marbella..... Moet je voorstellen als het gaat vriezen :-). Ga toch weg met deze prutser. De man lult maar wat en wijst het liefst naar anderen. Wat gaat hij doen? Nieuwe verdedigers halen en 37,5 miljoen op de bank zetten? Wegwezen met deze expressieloze monotone kerel.
+6/-0

1 jaar geleden
Bizar dat deze trainer mag blijven. Het is niet dat hij veel basisspelers mist oid. Met dit team moet hij toch wel iets kunnen??
+7/-1

1 jaar geleden
WAt is dit? Ieder andere trainer was allang ontslagen. Iedereen ziet dat het niks wordt met deze clown.
+5/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Om even aan te vullen op de eenzijdige berichtgeving die alleen de opstelling van Ajax laat zien, Volendam startte de tweede helft met 11 nieuwe namen, ook een B ploeg dus! En die zette Ajax dat met deels spelers(en dure aankopen) uit de A selectie op een 3-0 achterstand!
+11/-0

 
1 jaar geleden
Goed gezien. De titel zou dus moeten zijn: Ajax ontsnapt aan een nederlaag tegen het B-elftal van Volendam. Een blamage is het nog steeds.
+5/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Wie verlost ons in vredesnaam van Schreuder? Dit kan toch niet???
+1/-2

1 jaar geleden
Probeer toch maar altijd naar positieve punten te kijken. Concaeso en Brobbey ieder 2x gescoord. Hato, jongen van 16, hopelijk de nieuwe Rijkaard. Geef een Kaplan ook eerst even de tijd om te wennen. Ik ben niet zo negatief als de meesten onder ons. We moeten het nu doen met Schreuder en hopelijk pikke de spelers het op in het veld en gaan we een mooie 2e seizoenshelft in met het winnen van de tripple en de wereld voor Ajax ziet er weer heel anders uit.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik snap wat je zegt, maar de factor hoop is iets te zwaar aanwezig. Voor mijn gevoel zijn we inmiddels in een fase beland, dat het hopen is tegen beter weten in. Er zijn veel te weinig aanknopingspunten om verbetering op zowel korte als lange termijn te verwachten. Sterker nog, het lijkt eerder op een constante dalende lijn. Soms moet je ook gewoon constateren dat je een fout hebt gemaakt. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
+3/-0

1 jaar geleden
Man,man, man toch. Wat een ellende weer.

Resultaten laatste 15 wedstrijden inclusief de 2 oefenwedstrijden:
-Winst: 5 x
-Gelijk: 3 x
-Verlies: 7 x
Doelsaldo: 35 voor en 36 tegen

Elke zichzelf serieus noemende organisatie of bedrijf had allang ingegrepen. Doet me denken aan de tijd rond de eeuwwisseling.
Ingrijpen gewenst
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Tóch vijf keer gescoord! :D
+1/-0

1 jaar geleden
Schreuder nu direct de laan uit sturen en Peter Bosz als interim aanstellen. Of moeten we wachten tot we overal voor zijn uitgeschakeld?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Mijn hoop is gevestigd op Danny Blind. Zodra hij terug is als Commissaris heeft hij twee hele belangrijke taken: Schreuder ontslaan en een Ajax waardige trainer benoemen. En of dan nu Van Gaal of Bosz is, alles is beter dan Jodokus Kwak. Daarna als de sodemieter een statutaire technisch directeur benoemen, zodat we kunnen doorpakken als in januari de transfermarkt weer open gaat.

Dus als Blind zich onsterfelijk wil maken, en zich wil redeemen voor al zijn fuckups na zijn spelerscarrière, dan is dit zijn kans. Dit is het moment, Danny. Doe het!
+4/-1

1 jaar geleden
Zie voor het eerst een korte samenvatting tegen Volendam en schrik meteen van Kaplan. Ik ken de speler verder niet waar Schreuder zo goed over te spreken was. Zie Kaplan voor het eerst aan het werk maar wat een [lelijk balverlies van een afgrijselijke balaanname] waar een tegendoelpunt uit valt. Om je kapot te schamen. Gelukkig kun je dan nog met een excuus komen dat hij niet door de Ajax voetbalacademie is geschoold, maar goed, hier de beelden op tijdcode;

https://youtu.be/gRUzw2WvJnI?t=64link
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst