Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajacieden op WK met Oranje te sterk voor Qatar

29 november 2022 17:53
Foto: Pro Shots

Ajacieden op WK met Oranje te sterk voor Qatar; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is de groepsfase geëindigd als nummer één. Dinsdag werd gastland Qatar met 2-0 verslagen. Namens Ajax stonden Jurriën Timber, Daley Blind en Davy Klaassen in de basis, terwijl Steven Berghuis en Kenneth Taylor in de tweede helft als invaller binnen de lijnen kwamen. Berghuis leek al snel na zijn invalbeurt te scoren, maar zijn treffer werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd.
Discussieer mee op de forums


Tags

qatar berghuis oranje blind taylor timber var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zaaddodend voetbal. Oeverloos geschuif in een zeer laag tempo. Een volledig gebrek aan creativiteit. Slordig en onnauwkeurig. Wel verder naar de volgende ronde, maar wat moeten ze daar met dit voetbal ? Geen vooruitgang te zien in de drie afgelopen wedstrijden.
+4/-0

1 jaar geleden
We worden wereldkampioen boys, gefeliciteerd.
+2/-0

1 jaar geleden
De Nederlands elftal spelers willen niet voor elkaar werken, hebben het inzicht niet of durven elkaar niet de waarheid te zeggen omdat het een zogenaamde vriendenploeg is, hebben geen eigen mening, laten alles aan Van Gaal over, schieten zich daarmee zelf in de voet, daar V. Gaal bepaalt hoe er gespeelt dient te worden. Bergwijn is een counterspits. Nederland is al in paniek als Dumfries geblesseerd is of geen vorm heeft. Dumbrief behoort een goede verdediger te zijn en niet alleen maar langs de lijn te kunnen rennen als een kip zonder kop en zonder nog niet eens een fatsoenlijke voorzet in de benen. Vroeger speelde een rechtsback ook als een verdediger en belangrijker nog hij kon verdedigen. Tegenwoordig dient een zogenaamde wingback de taken van de vroegere rechts/linkshalf én rechts/linksbuiten te vervullen. Reden. Het is de ontwikkeling van het voetbal. Het is dus tegelijkertijd de ondergang van het voetbal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Slecht geslapen?
Tijd van de maand thuis?
Wat kan jou het schelen man.
+3/-0

1 jaar geleden
Mininale inspanning, door naar de volgende ronde, niemand geschorst of geblesseerd. Voetbal is niet om aan te gluren, maar waarom moeilijk doen als het ook zo kan. Het is een toernooi en dan moet je je krachten sparen waar nodig. Mooi voetbal kan altijd nog als de situatie het toelaat.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat Xavi Simons expres niet gebracht is, je moet tegenstanders niet slimmer maken dan nodig is.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mensen vergeten dat hij nog heel jong is en het WK midden in het seizoen plaatsvindt. Hem inbrengen in een wedstrijd die al gespeeld is, is dan onzinnig. Goed dat Van Gaal dat niet doet. Hij zal zijn kans wel krijgen als de situatie erom vraagt.
+1/-0

1 jaar geleden
T breekt de wintermaanden een beetje! Dat is t enige! De vrouw kijkt ook eens mee, dat is ook weer leuk!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boerhout boomen branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson