Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interesse van Liverpool en Everton in Mohammed Kudus'

28 november 2022 22:25 - Kick-Off Qatar Podcast
Foto: Pro Shots

"Interesse van Liverpool en Everton in Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

In de Kick-Off Qatar Podcast van De Telegraaf gaf clubwatcher Mike Verweij aan dat er serieuze interesse vanuit Engeland is in Mohammed Kudus. "Everton was al heen concreet en Kudus was toen boos dat hij er niet heen mocht. Verschillende Engelse media melden nu dat ook Liverpool in de markt is gekomen", aldus Verweij. "Als twee Engelse clubs tegen elkaar gaan opbieden, zeker twee aartsrivalen uit dezelfde stad, kan het zo maar zijn dat er weer een enorme zak met geld komt."
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus everton liverpool verweij engeland kick opbieden podcast qatar telegraaf zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Laat hem maar weggaan, is beter voor hem, wij laten hem bij Ajax niet tot zijn recht komen.
+3/-0

1 jaar geleden
Wat heb je aan een enorme zak geld als je er niks goeds voor terughaalt?
+7/-0

 
1 jaar geleden
Het is ook zo kan je er wel iets goeds voor terug halen dat klinkt wel gemakkelijk maar dat is niet zo , iedereen wil naar Engeland niet iedereen wil naar Nederland.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat klopt. Maar had het wat kunnen schelen als ze Mazraoui en Gravenberch in het voorjaar hadden gevraagd wat kunnen jullie verdien bij Bayern? bij ons krijg je het zelfde of zelfd een muljoen meer voor de komende paar jaar. Dan had je van de 100 miljoen 50 miljoen minder hoeven aan te kopen kunnen. Althans, die richting hadden we uiteindelijk op gemoeten om talenten wat langer te behouden maar inmiddels is een deel van het geld verdampt aan aankopen die op de bank zitten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zullen we Unuvar niet eens proberen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, zo kan je een club binnen een paar maand flink naar de knoppen helpen.
+1/-0

1 jaar geleden
Verkoop anders Alvarez en Timber ook nog even, dan kunnen we écht weer helemaal opnieuw beginnen #sarcasm
+4/-0

1 jaar geleden
Twee clubs uit Liverpool, lekker makkelijk voor de onderhandelingen.
Je wandelt zo met het aanbod van de één naar de ander.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Doe maar, dit seizoen is toch voorbij. Zeker als dat lamme bestuur Schreuder gewoon laat zitten.
+2/-1

1 jaar geleden
Dus Liverpool, Dortmund, Juventus en Everton hebben plek voor hem en Schreuder heeft geen plek voor hem op het middenveld. Maar ja, het zijn dan ook allemaal dombo's bij die clubs.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Ja dat kan wel wezen maar ze halen hem misschien ook voor de bank geen garanties die heeft hij nu ook niet, niemand heeft die.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb nog nooit een zak met geld een doelpunt zien maken...
+5/-0

1 jaar geleden
Ajax moet er alles aan doen om hem te behouden. We hebben niks aan 11 eenheidsworsten zonder enige vorm van creativiteit.
+3/-1

1 jaar geleden
Kudus alleen verkopen als je Schreuder en die Duitse assistent ontslaat.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap ook niet waarom Duitser Kaltenbach er bij moest. Alfred Schreuder meldde met zijn komst dat de duitser uitstekende sjablonen kon uitleggen. Als je daar nou iets van terug zag op het veld maar het is er alleen maar slechter op geworden.

Bovendien wat moet Ajax met zijn sjablonen als het lang geleden zijn eigen voetbalfilosofie heeft ontwikkeld?? Zelfs de jeugdopleiding is er op afgestemd!!

Toen Kaltenbach kwam moest Winston Bogarde eruit. Gisteravond bij Voetbal Cafe 'Ziggo kanaal' zat Bogarde in de uitzending en vertelde dat hij nooit persoonlijk met Schreuder had gesproken. Op kantoor van Edwin van der Sar moest komen om te vernemen dat hij ontslagen werd. Daarbij werd hem verteld dat hij te goed was voor de jeugdopleiding om nog een andere functie te krijgen. Dus dan maar helemaal weg. Hoe gekker gaat het nog worden als je dit weer meekrijgt?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat gedoe met die ex feyenoorders begrijp ik ook niet Bosz ontslagen gio ontslagen Kuyt nu Schreuder nog , we zijn hier om coaches van de Ajax school door te schuiven dat gedoe met die andere coaches die er niets van snappen.
+2/-0

1 jaar geleden
Ajax kan een verkoop van Kudus alleen maar verkopen als ze Ziyech terug kopen. Je hebt geen weken de tijd meer om nieuwe spelers in te passen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies koop dan maar wat je al kent. Wat ik voor december hoop te horen is dat de RvC een tijdelijke groep voetbalcultuur bewakers neerzet die meekijkt wat er ingekocht gaat worden omdat dit gedeelte van de zomer nogal uit de hand liep onder regie van Sar, Hamstra, Schreuder en Co. Maar goed, zegt nog weinig wat Schreuder er vervolgens mee doet.
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Schreuder iets doen? Ik hoop dat hij eigenlijk helemaal niks meer doet en de spelers de opstelling laat bepalen. Kan nauwelijks slechter gaan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ha ja, bij wijze van dan, omdat ze hem niet ontslaan maar voorlopig nog zijn gang laten gaan.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal