Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofdrol voor Mohammed Kudus bij zege Ghana

28 november 2022 15:57
Foto: Pro Shots

Hoofdrol voor Mohammed Kudus bij zege Ghana; image source: Pro Shots

Ghana heeft het tweede duel op het WK in Qatar wel in winst weten om te zetten. Zuid-Korea werd met 3-2 verslagen. Ajax-middenvelder Mohammed Kudus groeide uit tot de Man van de Wedstrijd, aangezien hij met twee doelpunten een enorm aandeel in de zege van de Ghanezen had. Kudus werd uiteindelijk in de slotfase gewisseld, dus mocht wederom niet de hele wedstrijd spelen.
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus ghana ghanezen korea qatar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Zou die trainer van ons de WK ook volgen? Op het allerhoogste nivo laat Kudus maar weer eens zien een middenvelder te zijn die van hele grote waarde kan zijn op die positie.
Maar ja, geloof er al niet meer in dat Schreuder leert van wat hij ziet. Kudus is van 15 miljoen inmiddels minstens 30/40 miljoen waard maar Schreuder weet het toch beter. Denkt hij tenminste.
De critici zullen wel weer zeggen dat hij een paar keer balverlies had. Maar ja, die zien dan blijkbaar liever een tikkie breed of naar achteren ipv een beetje risico in het spel zodat we iets creëren.
+8/-1

 
3 maanden geleden
Schreuder wil in januari helemaal opnieuw beginnen dan kan hij achteraf tenminste zeggen we moesten een compleet nieuw team bouwen en daarom werden we derde.
+3/-2

 
3 maanden geleden
Dat geeft op zich al te denken. Pas paar maand competitie onder weg. 100 miljoen verpatst en denkt al aan over nieuw beginnen. Wat mij betreft verkeerde afslag. Brug te ver. Exit Schreuder
+3/-2

 
3 maanden geleden
Paar weken onder Schreuder en hij gaat van 30/40 miljoen naar 15 miljoen waarde.
+7/-2

 
3 maanden geleden
Ben bang dat je gelijk hebt. Kudus terug naar 15 miljoen, Bergwijn van 32 naar 20, Brobbey van 18 naar 8, Bassey van 23 naar 10, Timber van 70 naar 35 en Alvarez van 50 naar 25. Lekker bezig die Schreuder.
+5/-2

 
3 maanden geleden
Voor mij geen kwestie van geloven meer want ik zag de bevestiging dat het elftal onder Schreuder los zand werd. Geen plan, geen verdediging, geen creativiteit, wel een hoop tegengoals en punten verspeeld tegen clubs uit het rechterrijtje. Kan er helaas niks beters van maken dan dat het bergafwaarts ging. Het was eigelijk niks.
+2/-1

3 maanden geleden
Heeft er dit seizoen in 23 wedstrijden 12 in liggen en 2 assists op zijn naam. Alfred gebruik hem nou gewoon op 10 en af en toe als rechtsbuiten in combi met Conceicao.
+4/-0

Lax (geschorst)
3 maanden geleden
In een wedstrijd tegen Zuid Korea, met Ghana, steek je met een klein beetje talent al snel boven de massa uit en ben je zeker meteen 40M waard.
Right.
+4/-6

 
3 maanden geleden
Volgens mij rechtsbuiten, maar in de praktijk staat veel meer in het centrum, een beetje zwervend om de spits. Hoe dan ook, hij sticht ontzettend veel gevaar en kan alleen maar beter worden.
+4/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ja leg dat Schreuder maar eens uit. Wat ik op het veld heb gezien ga je bijna denken dat beste Alfred terug moet naar de KNVB basiscursus. Oefenmeester 1 en 2.

Ik denk dat Alfred als coach vooral moeite heeft om de beste kwaliteiten uit spelers te halen en de mindere te verbloemen. Daarbij gaat het al mis bij stap 1 en 2, opstelling en organisatie - bepaalde taakverdeling die je spelers meegeeft. Als je het goed afsteld gaat het vanzelf renderen maar het tegenovergestelde vond plaats.

Dan hebben we het nog niet eens over de uitvoering, verzorgd voetbal. Omdat stap 1 en 2 vaak al een onlogisch chaos werd. Een soort grabbelton mix met veel geschuif. Het slechte wisselbeleid deed er nog een extra schep bovenop. Kan Schreuder wel de schuld geven dat er een aantal stoorzenders tussen zitten maar ik vermoed dat er weinig spelers zijn die de logica er nog van inzien. Gefrustreerd de pest er in kregen behalve Schreuder zelf.
+1/-0

3 maanden geleden
Van begin af aan is het duidelijk dat Kudus extra kwaliteiten heeft. Eerste wedstrijd tegen Liverpool al.
Onder Schreuder spaar je alleen maar wedstrijdpremies uit.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.442 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis conceicao derk eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kiki kudus lidus molenaar regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor timber vos wijndal