Transparent
Inloggen
Sluiten

Freek Jansen: 'Het zou mij niet verbazen dat Daley Blind deze winter een transfer maakt'

28 november 2022 10:57 - WK Praat
Foto: Pro Shots

Freek Jansen: "Het zou mij niet verbazen dat Daley Blind deze winter een transfer maakt"; image source: Pro Shots

Freek Jansen verwacht dat Daley Blind in de winterstop bij Ajax gaat vertrekken. Dat gaf de clubwatcher van Voetbal International aan bij WK Praat op ESPN. "Samenwerken met Alfred Schreuder gaat heel lastig worden. Het zou mij niet verbazen dat Blind deze winter een transfer maakt", aldus Jansen. "Het is voor hem ook het perspectief. Als Wijndal voor hem de voorkeur krijgt, is hij niet de speler die denkt dat het verder wel goed zo is."




Tags

blind jansen alfred espn schreuder wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
En dan heeft hij groot gelijk. En Daley zal niet de enige zijn zolang deze ramptrainer blijft volharden in z'n wazige opstellingen.

Wanneer gaat Ajax inzien dat ze dit seizoen volledig aan het verknallen zijn?
+4/-1

1 jaar geleden
Blind, Brobbey, Kudus, Tadic, Klaassen en Bergwijn lopen allemaal in meer of mindere mate met de pest in hun lijf onder Schreuder te spelen omdat Schreuder ze continu op de verkeerde plaats gebruikt in zijn fantasie opstellingen.
+8/-0

1 jaar geleden
Ik weet dat het gevoelig ligt, maar Daley heeft het gewoon ook niet meer. Het is bijzonder knap hoe lang hij zich staande heeft weten te houden op ervaring. Maar als we heel eerlijk tegen onszelf zijn, dan is zijn gemiddelde niveau elk jaar een stukje minder geworden de laatste 5 jaar. Hij was al niet de snelste, maar kan dat nu ook niet meer op inzicht en positionering compenseren. Hierdoor kan hij zowel bij Ajax als NL11 niet meer leveren wat nodig is. Als hij geen reserverol wil accepteren (en laten we eerlijk wezen, hij is net als Tadic véél te duur voor de bank), zodat hij minder belast wordt maar nog kan vlammen in de wedstrijden die er echt toe doen, dan zijn er nog twee opties: stoppen of een transfer. Uiteraard wel door de voordeur en met een mooi afscheid.
+2/-1

 
1 jaar geleden
De linkerkant bij Ajax, lees Tadic en Blind, gaan gebukt onder het vertrek van Martinez en Gravenberch. Onvoldoende kwaliteit voor in de plaats gekomen.
+3/-0

1 jaar geleden
Op emoties wordt Blind al jarenlang de hand boven het hoofd gehouden.
Overschatte speler. Het komt erop neer dat hij misschien één of twee passes in een wedstrijd heeft die aankomen en die acties 10 keer herhaald worden terwijl je mag verwachten dat hij als verdediger opgesteld vooral als verdediger zijn meerwaarde heeft. Het begint nu bij iedereen te dagen dat hij niet kan verdedigen. De wereld op zijn kop. Niemand weet precies wat zijn beste plek is in een elftal. Of op het middenveld of als verdediger. Het is half, half. Dat geeft nu net de makke aan van Blind. Te weinig kwaliteit.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal