Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico verliest zonder Ajacieden van Argentinië

26 november 2022 22:04
Foto: Pro Shots

Mexico verliest zonder Ajacieden van Argentinië; image source: Pro Shots

Mexico is op het WK met 0-2 onderuit gegaan tegen Argentinië. Waar Edson Álvarez en Jorge Sánches tegen Polen nog een basisplaats hadden, zaten beide Ajacieden dit keer op de bank. Ook als invaller kwamen ze niet binnen de lijnen. Voormalig Ajacied Lisandro Martínez speelde de hele wedstrijd bij Argentinië, terwijl Nicolás Tagliafico ook nket in actie kwam.
Discussieer mee op de forums


Tags

argentinie mexico alvarez jorge martinez nket polen sanches tagliafico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Voor het toernooi leuk dat Argentinië er niet al naar 2 wedstrijden uitleg.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als Argentinie groepshoofd word kunnen we ze in de kwartfinale tegenkomen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja prima toch?
Ik heb totaal geen illusie dat Nederland ook maar enige kans op de wereldtitel heeft met dit zooitje ongeregeld.
Sterker nog, ik zie ze niet eens de kwartfinale halen.
En als dat wel zo is dan zie ik ze er voor de geschiedenisboeken liever tegen een tegenstander van het niveau Argentinië uitvliegen met een bevlieging van de legendarische Messi dan zoals op het vorige toernooi troosteloos tegen een tegenstander van het niveau Tsjechië
+3/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat idee heb ik ook. Had er net nog iets op het forum over gemeld. De knapen van Oranje lopen erbij alsof ze denken dat ze op een welverdiende vakantie zijn. Mocht dit zo zijn dan is Argentinie de ideale tegenstander om ze uit hun droom te halen. Dan moeten ze aan de bak willen ze niet hard onderuit gaan. Voor een aantal Ajax spelers waaronder Bergwijn kan het de juiste opkikker zijn om weer eens uit te voeren waarvoor je geselecteerd, en betaald word.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Enige weg die ik zie is dat Nederland nu slechter is dan ooit en juist daarom misschien wel een kans maakt. In schoonheid kunnen ze niet sterven.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik lees hier uit de droom halen en dat ze denken op vakantie te zijn. Maar zou het ook niet gewoon zo kunnen zijn dat ze gewoon niet (meer) zo goed zijn als we dachten / hoopten? Bij een aantal zit duidelijk de sleet erop en dat keer je niet zomaar om. De jonge spelers blinken bij hun clubs momenteel niet uit en zitten in een dal periode. Realistisch gezien is een kwartfinale dan het maximaal haalbare. En als je met deze groep, die zwaar uit vorm is en in een systeem speelt dat ze compleet niet ligt (kijk alleen al naar het verschil tussen club-De Ligt en NL11-de Ligt), nog steeds bij de beste 8 van de wereld hoort, dan is dat gewoon ontzettend knap.

De nieuwe bondscoach gaat er een hele kluif aan hebben om deze nationale selectie te renoveren. Zeker wanneer trainers als Schreuder spelers nog dieper het dal in trappen.
+3/-0

 
3 maanden geleden
De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Van Luuk de de Jong en Daley Blind kun je niet meer alles verwachten. Staan ze door ervaring vaak wel op de juiste plek. Klaassen idem maar neem onze belangrijkste voorhoede spelers met Bergwijn, Janssen, Gakpo, Depay en Lang. Dan hebben we het over een gemiddelde leeftijd van plusminus 26 jaar waarvan een deel uitkomt voor een topclub. Dan mag je toch iets meer verwachten.

Uit vorm zijn ze zeker. Vraag me ook af of Luis ze nog aan de praat krijgt? Normaal gesproken moet dat een koud kunstje voor hem zijn maar zo vel en continu er bovenop als vroeger bij Ajax is Louis ook niet vaak meer. Als ik hem zie geniet hij vooral van zijn laatste WK. Ik kan me daar van alles bij voorstellen. En ook komt de vorm wel terug dan ben ik het met je eens dat de kwaliteit van de selectie niet buitencatergorie is. Daarvan hadden we er voorgaande WK edities meer van rondlopen. Robben en van Persie. Kluivert en Bergkamp om een paar voorhoede spelers te noemen. Denk dat de kwartfinale met de huidige selectie ook het hoogst haalbare is.
+1/-0

3 maanden geleden
Nederland is niet zo goed als iedereen aangeeft.
Topspelers die een wedstrijd om kunnen gooien, het initiatief durven te nemen, vooruit durven te spelen, gogme hebben zijn er niet meer.
De Jong, topspeler ? Laat me niet lachen. Verstopt zich met 1 of 2 dribbels in 90 minuten en zijn kostje is gekocht.Dumfries zou ik meteen inruilen voor Frimpong. Deze jongen is nu al veel beter als Dumfries. Het ergste is nog dat we in paniek raken als Dumfries, geblesseerd raakt. Dat geeft tevens aan hoe slecht het tegenwoordig met de kwaliteit gesteld is. Het positiespel is dramatisch, onnauwkeurigheid troef. Een goede laatste pas is, een mannetje passeren, een goede voorzet je ziet het niet meer. Schuifie schuifie en de tijd uitzitten of een westrijd als slaapmiddel gebruiken.
+3/-0

3 maanden geleden
De trainer gaat niet vrij uit bij dit verlies. Het is nooit een goed idee om je opstelling opeens aan te passen vanwege angst voor een tegenstander. Spelen ze gewoon hun eigen spel, kunnen ze zomaar voor een verrassing zorgen. Nu was het middenveld duidelijk in handen van Argentinië.

Dit beeld zie ik ook bij Nederland. Aanvallend brengen ze te weinig en ze spelen met hetzelfde systeem als Mexico gisteren. Ook voor Oranje is dat een eigenaardig systeem. als NL weer 4-3-3 gaat spelen, kunnen ze echt wel sterke landen aan. Dat hebben ze al bewezen in de Nations League.
+2/-0

3 maanden geleden
De wedstrijd gisteren maakte wel weer duidelijk, geen Mexicanen meer halen. Geen tactisch vernuft alleen maar vechten.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.442 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis conceicao derk eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kiki kudus lidus molenaar regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor timber vos wijndal