Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'Andries Noppert is mijn eerste keeper'

21 november 2022 20:48
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "Andries Noppert is mijn eerste keeper"; image source: Pro Shots

Remko Pasveer lijkt tijdens ook in de overige duels op het WK niet te hoeven rekenen op speeltijd. Na de overwinning tegen Senegal gaf bondscoach Louis van Gaal in gesprek met de NOS aan dat hij onder de lat geen wissels gaat aanbrengen. "Andries Noppert is mijn eerste keeper", aldus Van Gaal. "Hij heeft geen fout gemaakt. Dat is een goede keuze van mij geweest."




Discussieer mee op de forums


Tags

gaal andries noppert nos pasveer remko senegal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Andries iets voor ons? Nuchtere vent.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Als je naar z ‘n statistieken kijkt, snap ik er niets van. Pas eind vorig seizoen kwam ie in beeld op z’n 27e. Jaren onder de radar gespeeld. Heerenveen zal nu de hoofdprijs vragen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hamstra zal het graag betalen. Maar nee, ik vind Noppert geen keeper voor Ajax. Prima ballenpakker, daar niet van, maar ik vind hem meevoetballend niet bijzonder. En daar moet Ajax het van hebben aangezien je de meeste wedstrijden veel balbezit hebt en altijd van achteruit voetballend onder druk uit probeert te komen.
+4/-0

 
Wellicht wat opportunistisch, maar ik zou op dit moment al heel blij zijn met een prima ballenpakker.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou Gorter voor de leeuwen gooien. Ooit zal het wel moeten toch? En dit seizoen is toch al verneukt.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Wie weet. Mogelijk heeft Gorter inmiddels van zijn fouten geleerd door niet meer onbesuisd uit te komen? Je zou hem toch weer eens een kans moeten geven.

Enfin, wat mij gisteren opviel was hoe reëel Louis van Gaal bezig was in het analyseren van de wedstrijd tijdens de nabespreking. Wat een verademing als je een paar maand lang Alfred Schreuder hebt moeten aanhoren over zijn wedstrijden met Ajax. Een wereld van verschil.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Vind ik ook. Laat Gorter iig tegen wat kleinere tegenstanders keepen, bijv. 2e helft als de buit al binnen is. Al is dat laatste niet zo vanzelfsprekend meer de laatste tijd. Er zit iig weinig toekomst in Steek en Pasveer.
+3/-2

 
tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Je gaat een keeper toch niet halverwege gewoon wisselen. Werkelijk!!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Idd. Die gun je liever aan een talentvolle veldspeler, maar ja, genoeg wedstrijden op te noemen waarin Schreuder niet gebruik maakt van alle wissels. Als je Gorter speeltijd geeft, moet hij vanaf de aftrap en het liefst enkele wedstrijden op rij.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ajax moet eerst eens Stekelenburg afvoeren, die drukt ook gigantisch op de loonlijst. Mogelijkheden creëren noemen ze dat.
+2/-0

1 jaar geleden
Lange Keeper die heerst in de 16 hebben we juist nodig. Met een complete verdediging waarbij niemand echt goed kan koppen is een keeper die hoge ballen pakt van essentieel belang.
Check de momenten maar eens waarbij we in de lucht geklopt zijn en een goal tegenkregen.
Zolang we geen koppers achterin hebben heb ik liever een keeper die alle ballen pakt ipv een meevoetballende keeper die niet heerst in de 16 .
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je haalt wel een goed punt aan. Nopppert is maar liefts 13 cm groter dan Gorter. Ik heb hem helaas bar weinig zien keepen maar de komende tijd is hier alle tijd voor. Hopelijk word hij goed uitgetest. Zo ben ik benieuwd naar zijn startsnelheid en reflexen, lastige ballen als gerichte lage schoten in de hoeken.

Noppert heeft bij Oranje wel het voordeel dat de Ligt en van Dijk in het centrum staan met Dumfries en Blind op de flanken. Ten opzichte van Ajax staat er een degelijke georganiseerde defensie voor hem. Bij Ajax word het een totaal ander verhaal waardoor de beste keepers van het WK in veel situaties denk ik net zo kansloos zullen zijn.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik loop hier nog geen polonaise voor Noppert. Een paar leuke ballen gepakt maar om nou al een brug naar hem te gaan vernoemen...

Er komen nog zat wedstrijden, na welgeteld één wedstrijd op het 'hoogste' niveau kan je er volgens mij nog helemaal niks van zeggen. Niet van Noppert en al helemaal niet van Oranje.

Verder hoop ik dat Ajax Gorter eens een kans geeft, anders was dat ook een volstrekt overbodige aankoop.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Noppert wel wat is zou ik hem in een ruil betrekken + wat miljoenen. Kan Kik Pierie mogelijk terug naar Heerenveen. Geef Magellan er desnoods cadeau bij. Is jong Ajax daar ook van af. Is er een positie vrij voor Bassey in Jong Ajax waar hij gaat leren opbouwen voor de rest van het seizoen onderleiding van voormalig centrale verdediger Heitinga. Verder kan Stekelenburg met pensioen.

Mocht Brobbey en Kudus komende maand alsnog vertrekken voor een goed bedrag haal je Ziyech terug. Haal je Depay erbij omdat hij en Bergwijn elkaar blindelings vinden. Heb je drie razendsnelle voorhoede spelers met Conceicao vanaf rechts.

...En O ja, tijdelijk een coach die alles beter begrijpt aantrekken tot de zomer. Frank de Boer?



Bergwijn------------Depay ---------------Conceicao

Tadic/Taylor-------Ziyech/Klaassen------Berghuis


Blind----------Alvarez-----Timber--------Rensch


-------------------Noppert
+2/-2

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op zich een weldoordacht verhaal 😊
Ik hoop echter wel dat áls ze wat gaan halen in de winterstop ze in ieder geval iets met de verdediging gaan doen, want die is zo lek als een mandje. De drie nieuwelingen bakken er weinig van en Blind, Rensch én Timber zijn hopeloos uit vorm.

Maar ik verwacht dat ze sowieso een stuk beter gaan spelen als Schreuder exit is.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja ik heb ook zoiets van als zij het niet weten...Ajax geen organisatie heeft om kwalitatief af te wegen wat een gerichte aankoop is, hetzij versterking, haal dan op zijn minst spelers op waarvan je met enige zekerheid kunt zeggen dat het geen kwaad kan.

Had in dat geval voor een CV bekeken of Vertonghen los te weken valt bij Benfica. Of trek desnoods voor een jaar Alderweireld aan die in 2022 vertrok bij Al Duhail. Doe het dan op die manier en spaar geld uit zo lang er nog geen TD is die er verstand van heeft.

Nu was Overmars zo slim om Alderweireld naar Antwerpen te halen, maar goed, dan hadden we in ieder geval een CV erbij gehad die meteen klaarstond voor de CL, maar halen ze een onervaren kracht van Rangers voor 23 miljoen die er nog geen ervaring mee heeft. Laat staan bewezen heeft dat hij in hoog tempo kan opbouwen. Denk dat het ook geen toeval is dat de drie die jij noemt uit balans zijn geslagen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal