Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Juventus aast op komst van Mohammed Kudus'

20 november 2022 20:00 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"Ook Juventus aast op komst van Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Volgens Corriere dello Sport staat Mohammed Kudus in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus. Scouts van de Italiaanse topclub zijn op het WK aanwezig om de Ajacied te bekijken. Volgens het Italiaanse medium zou Kudus zo'n 15 miljoen euro moeten kosten. Eerder werd de international van Ghana ook al gelinkt aan Borussia Dortmund, terwijl Ajax aan het eind van de zomerse transferperiode niet mee wilde werken aan een transfer naar Everton.

Meer op Corriere dello Sport
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus juventus corriere dello dortmund everton ghana zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Bij een openingsbod beneden de 40 miljoen moet je niet eens gaan praten.
+7/-0

 
3 weken geleden
Laten we het niet gekker maken dan het al is, voor 25M zou het wat mij betreft prima zijn.
+1/-4

3 weken geleden
Kudus moet blijven en op 10 komen te spelen. Alfred, zet maar eens een serie neer waarbij Kudus met Brobbey samen spelen. Gegarandeerd dat er eindelijk goed resultaten gaan komen. Niks verkoop Kudus, contract verlengen.
+3/-1

 
3 weken geleden
Ik vond Brobbey met Kudus samen nou niet echt een succes. En verder denk ik dat er een hoop spelers in de winterstop het wel voor gezien houden met Schreuder aan het roer en op een vertrek aansturen.

Ik kan ze geen ongelijk geven.
+4/-0

3 weken geleden
Dan heb je geen wedstrijden van Jong Ajax gezien, waar ze een goed tandem waren. Ik zeg ook dat je ze een reeks wedstrijden moet laten samen spelen en niet baseren op 1 wedstrijd tegen Psv in een periode waarin Ajax in een matige vorm zit.
+5/-0

3 weken geleden
Schreuder verkopen voor 15 miljoen lijkt mij beter
+4/-0

 
3 weken geleden
Dan raken we Schreuder nog niet kwijt joh.
+3/-0

3 weken geleden
€25 miljoen en strik er om heen ..!
+2/-4

3 weken geleden
Die moet dus weg van het Ajax bestuur.
+3/-2

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Het zou zo maar kunnen he... willen alle stoorzenders die niets in Schreuders plannen zien op creative wijze de club verlaten. Dan kunnen we aan een volgende serie aankopen beginnen die mogelijk niet zozeer bij Ajax passen maar geen op of aanmerkingen durven te geven.
+4/-0

 
2 weken geleden
Brobbey is niet teruggekomen om op de bank te zitten. Kudus is niet de ideale spits voor Ajax en heeft ook nog gemuit voor het seizoen. Hier willen ze vanaf want stel je voor dat je mondige spelers in je selectie hebt.

Het gaat een nog groter debacle worden na de winterstop. Waar de hele lijnen weg zijn.
+3/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik vrees het ook. Hoorde onlangs Kale & Kokkie vertellen dat ze ook een spits aan het observeren waren terwijl ze Luca pas hebben gehaald. Sontje Hanssen wel eens een keer een kans mag krijgen maar de jeugdopleiding word behoorlijk genegeerd. En dan hebben we Brobbey natuurlijk die Schreuder terug wilde waardoor Ajax een bedrag van rond de 18 miljoen euro overmaakte.

Ik begrijp er weinig van maar dat komt waarschijnlijk omdat Schreuder geen idee heeft waar hij mee bezig is. Neem ook Kaltenbach die Schreuder er om de volgende reden absoluut bij wilde hebben. Ik vraag me meteen af welke sjablonen dat dan zijn??? In ieder geval niet des Ajax want het lijkt nergens op. Daar heeft Ajax volgens mij Kaltenbach ook helemaal niet voor nodig maar sturen ze een Bogarde die het wel begrijpt weg;

https://www.ajaxlife.nl/articles/2022/6-juni-2022/schreuder-verklaart-waarom-hij-kaltenbach-graag-wilde-als-assistent-trainerlink
+4/-0

 
2 weken geleden
Ze schijnen ook op zoek te zijn naar een rechtsbuiten, terwijl Conceicao geen kans krijgt. Volgens mij ligt het probleem achterin en op 6, daar missen we kwaliteit.

Ik denk dat Alvarez, Kudus en Blind afgevoerd worden in de winterstop. Kudus en Alavarez hebben nog waarde. En dat bedrag zal wel volledig geïnvesteerd worden. Alleen je hebt een keeper, rechtsback, centrale verdediger en een voetballende 6 nodig.

Dus we gokken sowieso op de verkeerde paardjes. Tevens heb je dadelijk een probleem met Tadic en Bergwijn op links.

Maar het grootste probleem is de gehele leiding bij Ajax. Dus het wordt een pijnlijke tweede seizoenshelft voor Ajax.
+3/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Vooral het laatste. Dat verdient met spoed in orde te worden gemaakt! Laten we hopen dat iedereen zich bewust is dat degene die nu aan de schatkist van Ajax zitten allemaal tijdelijke ongeschikte pionnen zijn.

Van der Sar moet met zijn TIJDELIJKE bijbaan toezicht houden op het aankoopbeleid.
Is Hamstra TIJDELIJK aangesteld om mee te denken + financieele afhandeling.
Schreuder mag volgens Cruijff doctrine meedenken maar keuzes/aankoop nooit zelf bepalen.
Zijn zaakwaarnemer mag zich idem niet bemoeien welke spelers geschikt zijn voor Ajax.

Mocht Schreuder ontslagen worden omdat uitslagen en vertoond spel verder verslechterd, vallen de onderste twee af. Vind Ajax een nieuwe TD gaat van der Sar en niet meer over en kan Hamstra waarschijnlijk zijn koffers pakken. Dan kan de TD als eerst onderzoeken hoeveel gehaalde spelers voldoende kwaliteit hebben om voor de toekomst voor Ajax 1 uit te blijven komen. Terug naar een niveau waar we al waren, overwinteren in de CL. Daarnaast moet er uitgerekend worden hoeveel geld er nog over is.

Zoals jij al aangaf hebben ze op te veel verkeerde paarden gewed. Ik vind het daarom kwalijk dat een RvC het aankoopbeleid mee gekregen heeft + de 14 competitie wedstrijden [bijzonder getal om even bij stil te staan] en uitschakeling CL. Vervolgens tot de conclusie komen dat het kwartet door mag gaan met zijn praktijken. Er bij vermeld dat er geen grote haast bij is.

Ik heb de verplichte millitaire dienst op het laatst meegemaakt en als je daar niet helemaal zeker was van je zaak? twijfelde? of het gewoon niet wist? dan moest je vooral met je poten van de knoppen afblijven. Zo simpel en duidelijk werd dat uitgelegd.

Dat hadden ze van de zomer bij Ajax moeten doen qua 105 miljoen euro aankoopbeleid. Dat kunnen ze niet meer terugdraaien maar er word ook niet van geleerd. Het kwartet word in feite beloond doordat ze weer verstekingen mogen halen, een beloning die nergens op is gebasseerd.

Laat Schreuder in eerste instantie maar beginnen met jong Ajax spelers in te passen. Regeer en Baas zitten al enige tijd op de bank. Zowel technisch als tactisch opgeleid om mee te kunnen draaien met o.a. Rensch en Timber. Daar ligt de lat voor Schreuder wat mij betreft. Laat hem eerst maar eens bewijzen dat hij spelers beter kan maken. Het elftal beter kan laten renderen op alle onderdelen met een verdediging die bestaat, geen gatenkaas. Dan hebben we het gewoon over basis onderdelen.

De RvC moet daarnaast als de bliksem aan de gang om een gezonde organisatie neer zetten die dergelijke misverstanden en/of gokpraktijken in de toekomst voorkomt.
+3/-0

2 weken geleden
Alles ging mis op het moment dat Kudus per se moest spelen. Het is een geweldige voetballer maar op een of andere manier past hij niet in het team. Dus dan lijkt het mij logisch om over een verkoop na te denken.
+3/-1

2 weken geleden
Kan Schreuder niet weg ?
De club verliest veel te veel punten, waarde van de spelers daalt zienderogen, van vorm bij de spelers is helemaal niets meer over, van samenspel is geen sprake meer, Kudus gaat voor een habbekrats verkocht worden en gaat scoren als nummer 10 bij clubs als Dortmund en nu dus ook al Juventus.
Kan Schreuder niet weg ?
+4/-0

 
2 weken geleden
Volgens mij willen alleen de supporters dat Schreuder vertrekt. Ik krijg op geen enkele manier de indruk dat Ajax hem eruit durft te kegelen. Waarom zouden ze ook? Heb nou niet het idee dat Ajax de supporters serieus neemt, een terugkerende irritatie.

Hiermee doe je de club dus enorm de das om. Wat een amateurs!
+3/-0

2 weken geleden
En lees net dat Manchester wéér een Ajax speler wil. Dit keer Brobbey. Hij moet direct na het wk komen.

Waarom halen ze Schreuder niet op?
+3/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Was al eerder sprake van dat Ten Hag hem naar Manchester wilde halen maar Brobbey wil per se bij Ajax slagen. Mogelijk dat Brobbey hier op teruggekomen is na het knotsgekke wisselbeleid van Alfred Schreuder?

Het zou kunnen verklaren waarom Kale en Kokkie onlangs vertelden dat Ajax een spits aan het observeren is, maar wat voor ondermaatste kwaliteit halen ze dan weer in huis? Op dit onderdeel vertrouw ik in de verste verte niet meer op het trio Schreuder - Hamstra - van der Sar, na wat ze van de zomer voor 105 miljoen euro hebben binnengehaald. Er zat in zijn geheel geen korte -en of langer termijnsvisie achter. Geen plan met een hoop geschuif en idioot wisselbeleid.

Mochten ze die lijn doortrekken verdenk ik Schreuder er straks nog van dat hij als een spion opereert om alle financieele wegen spoedig af te kappen. Daar is hij al aardig in geslaagd. CL liggen we er al uit. En ervaren spelers die klagen staan mogelijk op de lijst om aan de kant gezet te worden waarbij materiaal terug word gekocht waar Ajax de komende jaren weinig tot niks mee kan.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.498 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvalsspel ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey blind delcampo elsimao frankrijk frommelt gaal hot jeroene kiki klaaschat kudus lidus liverpool mbappe messi nederland oplevert oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech