Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil komende transferperiode meerdere versterkingen gaan halen'

17 november 2022 09:58 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil komende transferperiode meerdere versterkingen gaan halen"; image source: Pro Shots

Ajax is van plan om in de komende transferperiode meerdere versterkingen te gaan halen. Daarbij zullen spelers die momenteel geen inbreng meer hebben op het veld of als stoorzender fungeren in de kleedkamer moeten vertrekken. Om die reden zaten scout van Ajax de afgelopen maanden al in Argentinië en Brazilië. De lijstjes met potentiële versterkingen krijgen inmiddels vorm.

Onduidelijk is of Hakim Ziyech opnieuw op de lijst staat. Ajax probeerde hem afgelopen zomer al terug te halen, maar kreeg van de Raad van Commissarissen alleen toestemming om hem te huren van Chelsea. De international van Marokko zag dat echter zelf niet zitten.

Meer op VI.nl
Tags

argentinie chelsea lijstjes marokko potentiele stoorzender ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Stoorzenders in de kleedkamer? Nou zal mij benieuwen wie dat zijn? Blind en....?
+3/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Precies wat ik dacht.

Schreuder & Co laten zich niet kennen. Ze gaan tot het uiterste om te blijven zitten waar ze zitten met het idee alsnog te slagen, maar gaat niet meer gebeuren. De man heeft als geen ander 100 miljoen mogen verdampen maar is niet in staat gebleken om van een selectie een elftal te maken. Laat staan dat er nog gevoetbald word des Ajax. Hierdoor zijn ze vervallen tot een droom illusie van koopaandrang. Het idee dat als je koopt het vast beter gaat worden...

Alsof je een stel kleuters 100 euro meegeeft om wat leuks te kopen en dan komen ze met spullen aanzetten waar ze een dag later niks meer mee doen. Daar lijkt het op terwijl de club met een directie zit opgezadeld die niks beters kan verzinnen. Ook maar blijven zitten waar ze zitten.
+4/-0

 
2 weken geleden
Hoezo Blind???? Schreuder maakt er een zootje van ! Geen wonder dat er gemort wordt! Kan iedereen zijn, hoor!
+2/-0

3 weken geleden
Alvarez, Blind, Kudus, klagen openlijk. Wat mij beteft afscheid van nemen. Ziyech, Sanchez terug halen en jeugd invoegen + nieuwe keeper kopen.
Grillitsch wegwezen, voegt 0,0 toe.
+4/-6

3 weken geleden
Bij deze voorspel ik de ondergang van de opgebouwde spaarpot van Ajax en sportieve successen. Geen enkele andere coach dan Alfred Schreuder heeft verdomme al voor meer dan 100 miljoen euro aan spelers mogen inkopen. En dan laten ze hem weer inkopen waarbij er geen enkele aanwijzing is dat hij de boel nog op de rit kan krijgen. Behalve Bergwijn allemaal foute aankopen terwijl Bergwijn niet eens gehaald hoefde te worden met Tadic als linksbuiten.

Veel belangrijke spelers willen niet meer met Schreuder door. Geen geloof noch vertrouwen in hem maar kennelijk ziet de wanbeleid-directie een naderend doomscenario wel zitten.
+9/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Noem het wishful thinking maar ik denk nog steeds dat de komst van Ziyech een boel van onze issues oplost. Het hele 'de club is ziek' mantra is natuurlijk populair deze dagen maar het is ook wel onderhevig aan de waan van de dag. Ik sluit niet uit dat we over een half jaar weer praten over het beste Ajax ooit.
+3/-1

 
3 weken geleden
Welnee, de waan van de dag moet zijn de waan van het afgelopen half jaar.

Een directie die zijn boel niet op orde heeft aangaande voetbalzaken. Laat staan een organisatie heeft. Opnieuw een stel gasten zonder enig flauw benul het aankoopbeleid laat regelen, terwijl ze dit nooit zouden mogen doen. Met een coach die al bewezen heeft totaal ongeschikt te zijn voor Ajax. Het elfal alleen maar slechter en slechter heeft laten spelen.

Ajax is structureel ernstig ziek. Zo lang dat niet word opgelost kun je kopen tot je een ons weegt maar het zal het probleem niet oplossen.
+6/-0

 
2 weken geleden
Ziyech moet idd terug!
+1/-1

3 weken geleden
Van der Sar zegt tevreden te zijn over Hamstra en Huntelaar en na een half jaar moet er al een bezem door de spelersgroep. Dit spreekt elkaar lekker tegen. Bij een Europese topclub als Ajax mag je zomaar als amateur instappen en geld verbrassen. Onder het motto je zelf ontwikkelen. Iedereen in staf functies mag zich bij Ajax ontwikkelen alleen er wordt geen progressie gemaakt.
+5/-0

3 weken geleden
ik ben benieuwd waar de versterking het meeste naar uit gaat. Ik hoop dat er aub geen spelers voor de breedte gehaald worden, dit moeten onze eigen jongens uit de jeugd opvullen. Voor welke positie moet er een speler gehaald worden? Rechtsvoor lijkt mij op de eerste plaats te komen, zodat Concescao gedoseerd gebracht kan worden. Zyech lijkt de ideale oplossing, maar inderdaad alleen huren voor een half jaar, want hij verlangt natuurlijk een flink salaris. Centraal achterin speler met lengte en fysiek, onze strijder Sanchez zou fantastisch zijn. Of onze vriend Kaplan moet ons de komende weken positief gaan verrassen, anders hou de centen maar in de knip.
+2/-0

3 weken geleden
Tuurlijk gaan we wat kopen , een goede verdediger en een goede keeper. Want onze Nederlandse internationale keeper zag er ook niet uit bij de meeste goals. Maar probeer ook wat middelmatige spelers te slijten
+2/-1

2 weken geleden
Nieuwe keeper vandaag in actie gezien Noppett zou niet slecht in het elftal passen
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.500 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey blind daarnaar delcampo dumfries elsimao frommelaar frommelt gaal gakpo hot jeroene jong kudus kwetsende lidus liverpool optreedt opzoek quoten schreuder simons sterkhouder suarez teamplayer verharding ziyech