Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: John Heitinga verlengt contract tot 2025

16 november 2022 17:46 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: John Heitinga verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het contract van John Heitinga is verlengd. De oorspronkelijke verbintenis van de trainer van Jong Ajax liep af na dit seizoen, maar deze is nu verlengd naar de zomer van 2025. Heitinga is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Jong Ajax, nadat hij al vijf jaar werkzaam was in de jeugdopleiding.

Meer op Ajax.nl




Tags

heitinga jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wordt geen topper, is gewoon een ja knikker.
+3/-3

1 jaar geleden (gewijzigd)
Heitinga gaat er tenminste voor in tegenstelling tot die luie donders Van der Vaart en Sneijder, die liever vanaf de zijlijn van alles roepen. Hopelijk slaagt hij als trainer.
+6/-3

 
1 jaar geleden
Absoluut niet mee eens, hij zou Pieri gelijk moeten weigeren. En waarom mag hij geen beroep doen op Youri Baas en Conceicao. Gewoon een ja knikker, geen eigen visie ala Bogarde.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Pieri heeft gewoon contract met dik salaris, thuis laten Netflixen dan ofzo?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zo lopen en liepen er wel meer rond en die spelen ook geen minuut. Youri Baas hoort gewoon op de plek van Pieri te spelen.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal