Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Volgens Ajax is de positie van Alfred Schreuder houdbaar'

15 november 2022 09:46 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Volgens Ajax is de positie van Alfred Schreuder houdbaar"; image source: Pro Shots

Ajax is niet van plan om Alfred Schreuder te ontslaan. Dat geeft clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Volgens Ajax is zijn positie houdbaar", aldus Verweij. "Dat heeft denk ik ook heel erg te maken met de uitslag van PSV-AZ, omdat dat voor rust heeft gezorgd. Als je puur naar het voetbal kijkt, is er heel erg veel aan de hand aan in Amsterdam."

Volgens Verweij spreken een aantal factoren in het voordeel van Schreuder. "De uitslag dus van PSV. Hoe slecht Ajax ook speelt en de grootste crisis in vijf jaar beleven, staan ze toch boven PSV in de winterstop. Eigenlijk is dat krankzinnig", zo geeft hij aan. "In Eindhoven is het rustig, terwijl er in Amsterdam chaos is."

Bovendien zouden een aantal mensen zich verantwoordelijk voelen voor de selectie die is samgensteld. "Al heeft Schreuder daar ook de hand in gehad", zegt hij daarover. "Ze beseffen wel dat er na het vertrek van Erik ten Hag grote schoenen zijn om te vullen."
Tags

schreuder verweij alfred houdbaar chaos hag kick krankzinnig podcast samgensteld telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Dit nieuws valt wel zwaar zo op de lege maag.
+6/-0

3 weken geleden
Dus ze zien alleen PSV als concurrent, nog een grotere plaat voor der hoofd dan ik al dacht.

Er zullen dus van de winter een hoop paniekaankopen volgen, met een elftal wat volledig ingespeeld dient te worden gaan ze het restant van de competitie vervolgen. En dan mag je in wedstrijdronde twee en drie tegen Twente en Feyenoord.
+7/-0

 
3 weken geleden
Impulsaankopen noemde Schreuder het letterlijk voor de microfoon. Impuls voor wat? Impuls om de situatie nog een extra knaller mee te geven?
+1/-0

3 weken geleden
De bezem erdoor! Degenen die vinden dat Schreuder nog de juiste man is voor deze taak kun je meteen voor gek verklaren. Na het vertrek van Ten Hag zijn het grote schoenen om te vullen, dat klopt en dat hoort ook bij Ajax. Schreuder heeft wel een spelersgroep waar een recordbedrag is aan uitgegeven en daar moet je resultaat mee halen. Feyenoord staat 3 punten boven Ajax met een matig team, minimaal budget en die zijn ook spelers kwijt geraakt. Het verschil? Een trainer die het wel snapt en van de individuele spelers een team kan maken. Het cement van Ten Hag die het team bijelkaar hield is volledig opgelost onder Schreuder. Hij heeft onenigheid gehad met meerdere spelers (dat krijg je als je Kudus spits zet, Brobbey en Klaassen op de bank, Blind, Rensch, Tadic en Bergwijn op de verkeerde positie zet). Het is voor elke speler onduidelijk waar hij ze de volgende keer weer neerzet. Het is crisis en dan weet je als trainer dat je dagen geteld zijn, trek nou die pleister eraf! De koek is op!
+8/-1

3 weken geleden
Vd Vaart heeft de naam Ted van Leeuwen genoemd. Is deze man een ongeleid projectiel of super geniaal. Vaak zitten deze eigenschappen kort bij elkaar. Ik durf met goede en duidelijke afspraken wel aan. Fantastisch netwerk, bravoure wat bij Ajax past en enthousiast. Met H2 die hem uitspattingen moeten zien te voorkomen zie ik echt wel mogelijkheden.
+1/-1

 
3 weken geleden
De twee die de grootste uitgaven in een zomer op hun geweten hebben moeten Ted van Leeuwens uitspattingen voorkomen? Die van Leeuwen past net zo goed bij Ajax als Gerry Hamstra. Die moet je toch helemaal niet willen? Een man die vaak bij Ajax is, JC adept is en meerdere functies heeft vervuld in het voetbal. van't Schip, is volgens mij de ideale man. Rustig, charmant, welbespraakt en kundig.
+3/-0

3 weken geleden
Geen stress. Dit zeg je tot je een nieuwe trainer gevonden hebt. Daarbij gaat het om een gedachte van een journalist. Je hebt nu tijd zat om buiten de spotlight een nieuwe vervanger te vinden.
+3/-0

3 weken geleden
"Volgens Ajax is de positie van Alfred Schreuder houdbaar". En wie is Ajax nou eigenlijk? Van der Sar? De RvC? Hamstra? Of misschien wel de supporters? Ik had me voorgenomen om me hier niet meer druk om te maken, maar doe het toch.
Welke godvergeten idioot met een beetje voetbalverstand denkt dat Schreuder nog houdbaar is? De spelers muiten, de supporters zijn woest. Dit kan toch niet waar zijn! Als 'Ajax' Schreuder wil houden, dan doen ze dat maar. Veel succes in de Conference League volgend jaar!
+3/-0

3 weken geleden
Zal het een geld kwestie zijn? Als hij voortijdig wordt ontslagen zal er waarschijnlijk diep in de buidel getast moeten worden? Het lijkt mij niet dat Ajax zo een wurg contract zou hebben gesloten met Alfredje en zn zaakwaarnemer of zijn de heren van t technisch beleid ZO onkundig? Heeft iemand hier enig idee????
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Nee, maar een afkoopsom lijkt me in alle omstandigheid een win win situatie. Zelfs 20 miljoen kan nooit te veel zijn.
+3/-0

3 weken geleden
Helaas voor Schreuder maar verhouding tot selectie loopt dermate bergafwaarts dat het nergens meer toe zal leiden. Ik zie ze al terugkeren van het WK... 105 miljoen uitgegeven voor wat eigelijk? En wat wil Schreuder en Hamstra deze winter nog meer aankopen om de slechte koers nog een extra impuls te geven?

Van meet af aan is er nooit goed over nagedacht. Geen plan en zo voetbalt Ajax. Het kan niet de bedoeling zijn dat we 150 miljoen euro of meer kwijt zijn aan niks. Na slechts 14 wedstrijden en uitschakeling CL.

Ajax is een opleidingsclub maar spelers als Conceicao, Regeer (0 wedstrijden) en Baas zitten vooral op de bank. Laat Frank de Boer, Bosz, of desnoods Ronald Koeman voor zover er ruimte voor is het tot de zomer afmaken. En haal Winston Bogarde terug om de verdediging te reorganiseren want ook dat lijkt nergens meer op.
+4/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.499 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey blind delcampo elsimao frankrijk frommelt gaal hot jeroene kiki klaaschat kluivert kudus lidus liverpool mbappe messi nederland oplevert oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech