Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntrijk gelijkspel voor Jong Ajax tegen Den Bosch

14 november 2022 22:17
Foto: Pro Shots

Doelpuntrijk gelijkspel voor Jong Ajax tegen Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van FC Den Bosch. In een doelpuntrijk duel werd op Sportpark de Toekomst met liefst 4-4 gelijk gespeeld. Christian Rasmussen wist twee keer te scoren, terwijl ook Kian Fitz-Jim en Silvano Vos tot scoren wisten te komen. Olivier Aertssen werd uiteindelijk de schlemiel van de avond door een eigen doelpunt te maken en daarmee voor de uiteindelijke eindstand te zorgen.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Gooijer (70' Milovanovic), Aertssen, Warmerdam, Pierie, Fitz-Jim, Vos (70' Misehouy), Regeer, Hansen (46' Banel), Rasmussen, Hlynsson (88' Martha)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong doelpuntrijk aertssen jim rasmussen vos banel gooijer graaff hansen hlynsson martha milovanovic misehouy pierie regeer schlemiel silvano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wanneer wordt Pierie overheveld naar 1?
+1/-0

1 jaar geleden
Mensen die Heitinga graag de rol van Schreuder zien overnemen moeten even kijken naar de resultaten van Jong Ajax dit seizoen. 15 wedstrijden, waarvan ze er maar 5 van gewonnen hebben. Begrijp mij niet verkeerd, Schreuder moet weg, maar aub geen Heitinga.
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ik kan het me niet voorstellen dat Heitinga het nog slechter gaat doen dan Schreuder; maar 4 van de laatste 13 wedstrijden gewonnen! En dan heeft Schreuder de beschikking over een miljoenenelftal...
+2/-1

 
1 jaar geleden
Je selecteert toch niet een trainer die het “niet slechter zal doen”. Je selecteert een trainer die het goed zal doen. Heitinga heeft tot nu toe niet echt laten zien dat hij het verdient om te promoveren naar het eerste elftal.
+2/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Dat is volstrekt logisch en ben ik ook helemaal met je eens. Maar als Ajax eindelijk eens het licht gaat zien en Schreuder ontslaat, dan zal je in de winterstop echt niet de allerbeste keuze hebben, omdat simpelweg de perfecte trainers gewoon al een dikbetaalde baan hebben. Heitinga, Reiziger, Bogarde of wie dan ook zal dus een tussenpaus zijn. Dan kan je daarna op zoek gaan naar die 'perfecte' trainer die het volgend seizoen mag gaan laten zien.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos