Transparent
Inloggen
Sluiten

Analisten beschuldigen Daley Blind van werkweigering en sabotage

14 november 2022 10:49
Foto: Pro Shots

Analisten beschuldigen Daley Blind van werkweigering en sabotage; image source: Pro Shots

Verschillende analisten hebben op televisie hard uitgehaald naar Daley Blind. Kenneth Perez beschuldigde de international van werkweigering. "Het leek echt verdomd veel op werkweigering. Jurriën Timber was ook dramatisch, want die is de laatste weken echt onherkenbaar. Maar Blind was ook niet van plan om iets extra's te doen", aldus Perez. "Tegen Emmen had hij de sleutel in handen om het spel van Ajax te regelen, maar het leek alsof hij zich niet belangrijk genoeg voelde."

Rafael van der Vaart kwam bij Studio Voetbal met vergelijkbare woorden. "Ik zag een blik in de ogen van Daley Blind.. Die is zó boos, die loopt geen seconde meer voor Schreuder.", zo gaf hij aan. "Alsof hij denkt: lekker dan, die is ook weg. Hij was op een soort oorlogsmissie."

In hetzelfde programma gaf Pierre van Hooijdonk aan dat Ajax Blind in de winterstop transfervrij moet laten vertrekken. "De negatieve geesten moeten uit jouw selectie. Die kan je er als trainer niet bij hebben", zei hij daarover.
Tags

blind werkweigering beschuldigen perez sabotage beschuldigde emmen geesten hooijdonk onherkenbaar oorlogsmissie rafael schreuder sleutel timber vaart verdomd vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Blind moet niet weg uit de sekectie maar Schreuder. Wat een domme gast is die van Hooijdonk ook.
Alvarez verkopen dan zou Blind in de eredivisie best cvm kunnen.
Neemt niet weg dat Blind ook een naar mannetje is als hij er naast staat.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Maar Schreuder moet hoe dan ook weg. Alles geoorloofd. Hele club gaat kapot.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hamstra eerst weg. Ik gruwel er nou al van dat Schreuder één of meer impulsaankopen wil doen waar na alle waarschijnlijkheid Hamstra met een geldbuidel op pad word gestuurd. Een Horror scenario tenzij Gerry een verbod krijgt waardoor hij alleen nog maar spelers mag halen die eerder door Ajax gewogen zijn om hun kwaliteit. Vertonghen, Alderweireld, de Ligt, Ziyech, Donny van der Beek etc..
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee ens, ongelofelijk hoe een club als Ajax in een aantal maanden zo door het ijs kan zakken.
Op bijna alle fronten gaat het slecht. Ineens is BLind en Tadic te oud... Ik denk eerder dat het probleem ligt aan het spel wat Schreuder probeert te spelen met de nieuw aangekochte spelers.
Ik heb toch al jaaren niet meer de tv uitgezet, maar ik heb niet meer gekeken van ajax-psv.
Die Gerry moet zijn ogen uit zijn kop schamen om de aankopen die hij gedaan heeft. Er zit behalve Bergwijn en die spaanse rechts buiten alleen maar kneuzen tussen.

AJAX ONWAARDIG!!!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Van Hooijdonk doet alsof hij iets van voetbal weet, het enige wat hij kon is dat hij in het verleden wel een leuke trap had.
Ik switch gewoon van zender als ik zijn kop zie. Geen kakkerlak op mijn tv
+2/-0

1 jaar geleden
Mocht dit waar zijn, dan is dit natuurlijk belachelijk. Een speler moet zich in elke situatie altijd voor 100% inzetten. Meneer krijgt een miljoenensalaris. Dan toon je je onvrede maar op een ander moment.
+2/-1

1 jaar geleden
Tuurlijk gaat Daley niet als je vader in de rvc zit maar is het gedaan met Schreuder!
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit ervoor zorgt dat Schreuder vertrekt, vind ik Blind een held. Er waren overigens meerdere spelers die in de tweede helft bewust leken in te houden.
+4/-0

1 jaar geleden
Sabotage was het niet maar om nou te zeggen dat hij voorop in de strijd ging: nou nee. Als Bassey er niet uit was gegaan hadden we geen twee goals meer tegengekregen schat ik zo in.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Mmm, sorry hoor maar Die Bassey is de slechtse verdediger gezien in tijden. Weet die gozer wel wat een pass is?? Alles gaat op zijn 010's door de lucht. Wat mij betreft kan hij samen met Schreuder vertrekken.
+4/-1

1 jaar geleden
Hoogtepunt van Studio Voetbal gisteravond....De korte corner van Kuun en de reactie van Sjoerd sprak natuurlijk boekdelen ...

Ik ben voor voetbal en gelijkheid maar zoals nu door alle analisten en Commentatoren het Qatar drama en hun denkwijze wordt doodgezwegen is natuurlijk veel zeggend..

Ben bang dat NAC met die van Hooivork een mispeer heeft gezet..Blind weg en niet de trainer? tsss zelfs Rafael vind dat Schreuder moet blijven (sorry Raf Schreuder zijn wisselbeleid en tactisch inzicht is nul gebleken of het is erg ver te zoeken want een duidelijk tactisch plan heb je niet als elke keer weer de tegenstander doelpunten maakt komende vanaf hun eigen helft en zo goed als geen enkele Ajax verdediger meer tegenkomt want die staan allemaal in de spits ! :-) )
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Toevallig ook nog het programma voorafgaand meegekregen? Andere Tijden Sport met in de hoofdrol Dennis Bergkamp. Indlusioef beelden en uitleg van het Ajax voetbal van weleer...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja gezien en dacht nog even van dit is verplichte kost voor Schreuder (LOL).. Bergkamp was een fenomeen natuurlijk ... Misschien wordt het nu weer eens tijd dat er een fluwelen revolutie 2.0 gaat plaatsvinden.... Rijkaard, van Basten, Bergkamp, Jonk, Wouters het technisch hart maken en hiermee enorm veel voetbal knowhow binnenhalen die allen uit de Ajax school kwamen (uitzonderingen daargelaten)....

Het is nu 1 slap zooitje waar niemand echt kwaad wordt (behalve de persoon die daar geen enkele reden toe had )...Laten we op zoek gaan naar de knuppel die we dan in het hoenderhok kunnen gooien :-)
+3/-0

 
1 jaar geleden
Nou zeg dat wel. Ik kom genoemde namen met alle plezier vandaag nog met de auto ophalen om ze naar de Johan Cruijff Arena te brengen. Gratis en inclusief de beste warme chocolade melk en kakelverse gevulde koeken van de warme bakker! ;-)
+3/-0

1 jaar geleden
Volgens mij roept iedereen hier altijd meteen dat niemand groter is dan de club, maar Blind nu ineens wel? En als er dan een nieuwe coach komt die hem ernaast zet, krijgen we dan weer dit gedrag?
+2/-1

1 jaar geleden
mmm, tijd om Schreuder de deur uit te doen. Ik vind de instelling niet goed, maar wat is er in godensnaam aan de hand.
Trainer is niet volgbaar, opstellingen zijn op zijn minst uitzonderlijk en die positieve reactie die hij altijd geeft, begin ik aan Schmidt van PSV te denken....
+3/-0

1 jaar geleden
Kan het niet zo zijn dat Blind gewoon deed wat hem opgedragen was door Schreuder?
Eerder Schreuder eruit dan Blind, in mijn optiek dan.
Wat heeft Schreuder nou bewezen als trainer/coach? Toch niets van enige importantie!
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er is maar één negatieve geest in de ArenA en dat is Schreuder! Wat een bullshit in die verziekte media. Blij dat ze weer wat te zeiken hebben over Ajax. Schertsfiguren.

Ik mag hopen dat er in de winterstop wat mensen gaan praten met de RvC. Ik wil wel eens zien wat er gebeurt als vijf spelers zeggen Schreuder er uit of wij eruit.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson