Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax heeft geen haast met aantrekken van nieuwe technisch directeur'

11 november 2022 17:01 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax heeft geen haast met aantrekken van nieuwe technisch directeur"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax geen haast heeft met het aantrekken van een definitieve vervanger van Marc Overmars. Dat heeft President-Commissaris Leen Meijaard vrijdag laten weten tijdens de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders. Ajax wil pas een besluit nemen als de rol van commissaris met kennis van zaken op voetbalgebied weer is ingevuld. Danny Blind is tijdelijk teruggetreden omdat hij tot en met het WK in Qatar assistent-bondscoach van het Nederlands elftal is.

Blind is geen optie om als vervanger van Overmars toe te treden tot de directie van Ajax. "Dat is niet het geval. Daar is hij heel uitgesproken over geweest tegen ons, ook zonder dat we hem dat hadden gevraagd", aldus Meijaard. "We willen graag dat Blind terugkomt als voetbalcommissaris, daar moet na het WK duidelijkheid over komen."

Meer op AD.nl
Tags

blind haast meijaard overmars danny qatar teruggetreden terugkomt voetbalcommissaris voetbalgebied

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dus Blind gaat in principe het hele technische beleid van Ajax naar zijn hand zetten zodra hij terug is, aangezien hij de nieuwe TD - en by extension de hoofdtrainer - gaat aanstellen? De Heer beware ons..
+7/-0

1 jaar geleden
Tuurlijk, waarom haast maken?
+5/-0

1 jaar geleden
Volkomen logisch, we draaien meer dan prima.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ach welja, in de winterstop hoeven er ook helemaal geen versterkingen te worden gehaald. Het team is prima in balans en de verdediging is echt subliem.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De Raad van Commissarissen heeft tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) te kennen geven dat er geen grote haast is. Ook Gerry Hamstra zijn functie als tijdelijke TD mag blijven uitvoeren.

Laten we bidden en hopen dat er onder zijn regie geen enkele versterking meer word binnengehaald want Gerry heeft geen flauw benul. De man is niet in staat om spelers op kwaliteit en waarde in te schatten. Naast dat hij geen enkel bessef heeft wat voor effect een zogenaamde gerichte aankoop in Gerry's ogen op medespelers in het veld nadien zal hebben.

Ocampos, Sanchez en Bassey kunnen we als voorbeeld nemen. Zij hadden nooit om hun matige voetbalkwaliteiten gehaald mogen worden. Ik ben overigens een bewonderaar van de mens Bassey. Hij verdient een grote pluim en excuses. De gene die hem gehaald heeft een enorme schop onder zijn hol.

Enfin, zo lang Gerry er zit lijkt het mij zeer onverstandig om te roepen om versterking. Zelfs per ongeluk je vinger in de lucht steken als je Gerry voorbij loopt kan al gevaarlijk zijn. De truc bij deze is om hem op geen enkele wijze op nieuwe ideeen te brengen.

Het zal ook maar gebeuren he. Dat hij in de winterstop met nog een paar zogenaamde versterkingen aan komt zetten die in de verste verte niet bij Ajax passen. Er 50 miljoen voor heeft betaald.
+4/-0

1 jaar geleden
Hoogste tijd dat de echte supporters in actie komen. Onze club wordt helemaal de vernieling in geholpen.
+6/-0

1 jaar geleden
Het gaat prima. Alweer een mooi punt tegen Emmen. Degradatie komt niet in gevaar.
+2/-0

1 jaar geleden
Tijd om dit te herzien. Lange winterstop om in alle rust nieuwe trainer te vinden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eerste een TD; eentje met visie. En dan mag hij zich over de trainer buigen
+1/-0

1 jaar geleden
Sar is benoemd tot Juni 2025, die durft geen sterke man naast hem aan te stellen, daarom bijven de assistent en de stagiair de zaken doen. Die willen niet beschuldigd worden van hun dramatische aankoopbeleid en hebben dus liever dat Schreuder blijft zodat hij de schuld van een gefaald seizoen op zich kan nemen. De club is ziek, ernstig ziek en is schoonmaak nodig van bovenaf. Een nieuwe AD, TD en coach zijn in die volgorde nodig en snel.
+4/-0

1 jaar geleden
Is het werkelijke probleem niet dat Clarence Seedorf en Wesley Sneijder de enige zijn die vrijwillig zich hebben aangeboden als vervanger van Overmars en dat Luis Campos gekozen heeft voor PSG?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst