Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer: 'Restverdediging is het verhaal van de wedstrijd'

9 november 2022 22:36

Remko Pasveer kreeg in gesprek met ESPN de vraag wat het verhaal van de wedstrijd was. "Restverdediging, dat is het enige", aldus Pasveer. "Als je ziet hoe makkelijk die tweede bal soms verloren wordt en we dan met z'n allen weer terug moeten sprinten. We staan gewoon niet goed. Hoe dat kan, weet ik niet. Maar ik zie het wel gebeuren vanuit mijn positie."

Volgens de doelman is er qua afspraken niets veranderd in vergelijking met de speelwijze onder Erik ten Hag. "We moeten hier de komende tijd heel veel tijd aan gaan besteden", zo gaf hij aan. "Het kan een kwestie van verzaken zijn, dat we het simpelweg niet zien of elkaar niet coachen. Het is wel zorgelijk."

Dat er veel mutaties in de spelersgroep zijn geweest speelt volgens Pasveer wel mee. "Martínez was de Ajax-speelstijl gewend en hij zette de boel op scherp. Dat is wel een groot gemis centraal op het veld", zei hij daarover. "Hij kon de boel goed scherp houden en hij wist precies wanneer hij door moest dekken. Dat moeten we nu centraal nog meer leren met Calvin. Daar is veel werk aan."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko dekken espn gemis hag kwestie martinez mutaties speelstijl sprinten zorgelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos