Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: 'Vooralsnog geen vervolgstappen naar aanleiding van Ajax - PSV'

8 november 2022 13:33 - RTL Nieuws
Foto: Pro Shots

KNVB: "Vooralsnog geen vervolgstappen naar aanleiding van Ajax - PSV"; image source: Pro Shots

In een reactie aan RTL Nieuws heeft een woordvoerder van de KNVB laten weten dat er vooralsnog geen vervolgstappen worden gezet richting de spelers van Ajax en PSV vanwege het opstootje dat zondag na de wedstrijd volgde. De voetbalbond laat in een reactie weten dat moeilijk is vast te stellen of het strafbaar is wat er is gebeurd. "Maar we zijn hier absoluut niet blij mee", zo luidt de reactie.

De KNVB wil wel benadrukken dat er in een week na de wedstrijd altijd nog nieuwe informatie naar boven kan komen en er dan alsnog actie kan worden genomen richting spelers. Op social media is al veelvuldig een fragment van Steven Berghuis gedeeld die zijn vinger in het oog van Joey Veerman steekt.

Meer op RTL Nieuws
Discussieer mee op de forums


Tags

knvb vervolgstappen berghuis fragment joey opstootje strafbaar veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Belachelijk dat de KNVB Schreuder nog niet geschorst heeft? Dit is vast ook zijn fout...
Ja kinderachtig, slechte PR, maar het hoort ook bij voetbal, lekker laten gaan dit en focussen op Vitesse en Emmen. Makkelijk winstpartijen, behalve als je niet scherp en gemotiveerd bent.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat er op dit moment niets meer makkelijk is voor Ajax.
Vitesse makkelijk? Hoop dat ze het niet onderschatten. Ook het plastic veld in Emmen kan de inleiding zijn voor een zoveelste zeperd.
+1/-1


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afronding ake amateur argentinie aussies bag bergwijn blind buigen dekt depay dodelijk donpedro elsimao gerost gorter jong maan mbappe messi nederland noppert oefenpotje oranje penalties schreuder simons stuy volendam wakker