Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Dit is niet hoe wij moeten voetballen'

6 november 2022 20:06

In gesprek met ESPN was Steven Bergwijn teleurgesteld na de nederlaag tegen PSV. "Het was gewoon slecht", aldus Bergwijn. "Het is normaal dat er spanning is, maar je moet wel de juiste dingen blijven doen en gewoon voetballen. Dat hebben we vandaag niet gedaan."

Dat Ajax op papier met veel aanvallers startte leverde echter niets op. "Dit was niet des Ajax'. Het was gewoon heel slecht, zo simpel is het", zo gaf hij aan. "Het was van beide kanten niet best. Ik had ook geen moment het gevoel dat zij zouden gaan scoren. Op een gegeven moment gingen we pompen en kregen we mogelijkheden, maar dit is geen Ajax en dit is niet hoe wij moeten voetballen. We hebben genoeg kwaliteit. Aan het begin van het seizoen gingen de ballen van alle kanten er in. Nu zitten we in een kutfase en daar moeten we gewoon uit."

Over de spreekkoren richting Alfred Schreuder had de international geen mening. "Wat moet ik daar van vinden? Dat is hun mening", zei hij daarover. "Het is niet aan mij. Wij moeten gewoon doen wat we moeten doen. Hier hou ik me niet mee bezig."
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn alfred espn kutfase pompen schreuder spreekkoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst