Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen overtuigt met ruime winst in Klassieker

6 november 2022 14:37
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen overtuigt met ruime winst in Klassieker; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen heeft met grote cijfers weten te winnen in de Klassieker. In Rotterdam werd Feyenoord met liefst 0-4 verslagen. Tiny Hoekstra maakte twee treffers, terwijl ook Romée Leuchter tot scoren kwam. In blessurretijd werd bovendien de bal in eigen doel gewerkt. Door de zege is Ajax bovendien weer de koploper van de Azerion Eredivisie Vrouwen en is het na zeven wedstrijden nog altijd zonder puntverlies.
Tags

klassieker azerion blessurretijd eredivisie feyenoord hoekstra leuchter romee tiny

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Altijd mooi van Feyenoord winnen. Op welk niveau dan ook. Gefeliciteerd
+2/-0

1 jaar geleden
Dit wordt door de media opgewaardeerd tot topper, daarvoor is Feijenoord gewoon te zwak. Ajax is bij de vrouwen gewoon samen met Twente een maatje te groot voor de rest. PSV en ADO kunnen ook nog wel mee en verrassend genoeg Fortuna, dat als nieuwkomer een behoorlijke ploeg heeft neergezet. De rest is gewoon te zwak en daar hoort Feijenoord ook bij, alhoewel ze wel beter zijn dan de rest.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Plek op de ranglijst he. Daarom is het een topper.

Wel fijn om een Ajax team te zien waar principes van het Ajax voetbal worden uitgevoerd. Collectief druk zetten, verdedigers die anticiperen, middenvelders die zich aanspeelbaar maken, aanvallers die diepte zoeken en breedte van het veld benutten, oog hebben voor medespelers, variatie tussen combineren in de 16 of van afstand schieten. Niet dat oeverloze geschuif en vervolgens het gepiel op de vierkante meter in de 16 van Schreuderbal.
+3/-0

1 jaar geleden
Mooi dat Lucca ook meedeed onder een andere naam, zie ik op bovenstaande foto.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson