Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Als je realistisch bent, staan we op de plek die we verdienen'

2 november 2022 00:11

In gesprek met RTL 7 keek Alfred Schreuder met een goed gevoel terug op de winst tegen Rangers FC. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld", aldus Schreuder. "In de eerste helft speelden we uitstekend en stonden we voor, maar dat had ook al meer kunnen zijn."

De vroege voorsprong was voor Ajax een droomstart. "We wisten dat zij zouden komen in het begin. We hadden gezegd dat we zelf ook moesten proberen om snel voor de goal te gaan. Als er een goal valt kun je dit stadion misschien stil krijgen", zo gaf hij aan. "We waren in fases heel goed aan de bal en hadden ook een paar heel mooie aanvallen."

Gevraagd werd aan Schreuder hoe hij terug keek op de groepsfase. "Als je realistisch bent, staan we op de plek die we verdienen", zei hij daarover. "We verdienen niet meer. Dat is zonde. We hadden gehoopt op meer, maar de realiteit is dat we nu op de plek staan die we verdienen."




Tags

schreuder alfred droomstart rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal