Transparent
Inloggen
Sluiten

Owen Wijndal: 'Ik voelde meteen dat ik niet verder kon spelen'

1 november 2022 23:35

Owen Wijndal werd in gesprek met RTL 7 direct gevraagd naar zijn enkel. "Het is nu al iets minder pijnlijk dan daarnet, maar je baalt natuurlijk dat je eruit moet", aldus Wijndal. "Ik kopte de bal achter en toen kreeg ik een zetje. Het loopt daar heel steil naar beneden en toen kwam ik verkeerd terecht. Het was dezelfde enkel waardoor ik er al een tijdje uit was geweest die dubbel schoot. Dan voel je meteen dat je niet verder kan spelen."

De linksback ging verder: "De enkel is nu dik. We hebben al veel geijst, dus ik hoop dat de zwelling snel wegneemt en ik snel weer kan spelen. Morgen gaan we een scan maken en dan kan ik er meer over zeggen. Maar afgelopen periode ben ik er al lang uitgeweest met deze enkel en dat voelde toen erger dan dit, dus dat geeft een goed gevoel. Maar we moeten de scan afwachten."

Wijndal had uitgerekend net een basisplaats te pakken bij Ajax. "Dit is gewoon zuur, maar het is even niet anders", zo gaf hij aan. "Ik moet proberen om zo snel mogelijk weer fit te worden, maar ik denk dat dat wel goed komt. Maar we gaan het zien."
Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen scan daarnet geijst steil wegneemt zetje zuur zwelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.500 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey betweters blind daarnaar delcampo duimpjes dumfries elsimao frommelaar frommelt gaal hot jeroene kiki kudus kwetsende lidus liverpool oplevert optreedt roon schreuder sterkhouder suarez teamplayer verharding ziyech