Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We hebben er als Ajax alles aan gedaan'

31 oktober 2022 22:52
Foto: Pro Shots

Alfred Schreuder: "We hebben er als Ajax alles aan gedaan"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van maandag heeft Alfred Schreuder kort gereageerd op de beslissing dat de koopoptie op Mohamed Ihattaren niet gelicht gaat worden. "Het is voor mij geen persoonlijke nederlaag", aldus Schreuder. "We hebben er als Ajax alles aan gedaan. Ik denk dat daarmee alles wel gezegd is. Ik heb hem zelf een week of zeven, acht geleden voor het laatst gesproken."

De clubleiding heeft de beslissing genomen dat Ihattaren niet bij Ajax zal blijven. "Wat ik daarvan vindt, hou ik voor mezelf", zo gaf Schreuder aan. "Het is jammer hoe het gelopen is. Het is niet geworden wat we gehoopt hadden."

Jong Ajax-trainer John Heitinga reageerde in gesprek met ESPN ook op het vertrek van Ihattaren. "Ik heb hem aan het begin van het seizoen voor het laatst gesproken", zei hij daarover. "Ik heb het vandaag pas vernomen. De directie heeft die beslissing genomen. Het is vooral spijtig voor de persoon en de voetballer Mo. Het is niet geworden van wat we gehoopt hadden. Voor de rest wens ik hem veel succes met zijn carrière."
Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred ihattaren espn heitinga jong spijtig vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer dat zulk talent nooit tot bloei komt. Ik sta er nog steeds achter dat Ajax geprobeerd heeft hem aan het voetballen te krijgen. Als voetbal liefhebber wil je zo'n talent zien voetballen. Achteraf gezien is de moeite voor niets geweest. Is in deze korte periode inmiddels getrouwd en alweer gescheiden, staat bijna symbool voor z'n voetbalcarrière. Hoop voor hem dat hij goed terecht komt. Als Ajax zijnde is dit hoofdstuk gelukkig afgesloten.
+7/-0

 
2 maanden geleden
Hij durft nog te zeggen dat hij er aan werkt en winnaarsmentaliteit heeft!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja ongelooflijk, ik zou willen zeggen tegen Ihattaren, geen woorden maar... o nee laat maar ;)
+1/-0

2 maanden geleden
Geprobeerd maar niet gelukt helaas.
Of het nog goed komt met hem moet blijken,maar dat het nu niet gelukt is zegt wel veel in wat voor staat hij is.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik begrijp niet dat hij er zelf niet alles aan gedaan heeft om te slagen. Ik denk dat hij nu toch hulp genoeg gekregen heeft. Vind het heel spijtig want het is een groot talent. Hopelijk komt hij toch nog goed terecht.
+2/-0

2 maanden geleden
Van de regen in de drup.
Privé, getrouwd/gescheiden in twee weken.
Terug naar Juventus ?
Deze jongen heeft hulp nodig van professionals.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat heeft hij gekregen!! Persoonlijk zou ik t nog een x proberen, maar dan wel met harde hand ! 2 miljoen is niks met dit talent, lukt t niet dan betaald hij de schade! Misschien is dat de stok achter de deur! Hij heeft geen goede kop op , of de dood van zijn vader is de verwarring in zijn hoofd! T kan! Bij Juventus gaat hij roemloos ten onder!
+2/-0

2 maanden geleden
Na een tegenslag opgeven? Is Ajax nu net zo zwak als ze claimen dat Ihataren is? Wat een gedoe zeg, had hem nog lekker tot de zomer gehouden, die jongen heeft gewoon een arm om zijn schouder nodig nu, niet iedereen is hetzelfde en kan op dezelfde manier presteren. Dan kan je wel zeggen topsport en dat soort gelul, maar de enige die er baat bij zouden kunnen hebben is Ajax, want op het moment hebben wij geen goede rechtsbuiten. Typisch van der Sar management dit.
+1/-3

2 maanden geleden
Tsja wat kan je hierover nog zeggen?

Het is mij bekend dat als een individu zelf niet aangeeft een probleem of problemen te hebben je advies kan blijven geven tot je een ons weegt, als de persoon in kwestie zelf niet (toe)aangeeft te willen veranderen zal dat nooit gebeuren.
Wij kunnen natuurlijk vanaf de buitenkant niet (ver)oordelen echter als iets één keer gebeurt is er sprake van een incident; een tweede keer is het toeval; een derde keer is er sprake van een patroon.

Mo er zijn jongetjes die er ALLES voor over hebben om op hoog niveau te voetballen en hun dromen in vervulling zien gaan echter hebben 99% niet jou voetbaltalent en zullen daar nooit komen de rest zal ALLES moeten geven (en VEEL laten) om hun droom (profvoetballer) te vervullen en dan nog zijn er veel omstandigheden die dit voorkomen echter ALLES begint bij jezelf en dat is mijn advies aan jou. Het ga je goed!
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvalsspel ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey betweters blind daarnaar delcampo depay donpedro duimpjes elsimao frankrijk frommelaar frommelt gaal hot kudus lidus liverpool mbappe oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech