Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat koopoptie op Mohamed Ihattaren niet lichten

31 oktober 2022 17:37 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax gaat koopoptie op Mohamed Ihattaren niet lichten; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat Mohamed Ihattaren in januari weer vertrekt bij Ajax. De middenvelder werd tot het einde van dit kalenderjaar gehuurd van Juventus en Ajax had daarbij een optie tot koop bedongen. De clubleiding heeft zowel Ihattaren zelf als Juventus laten weten dat deze niet zal worden gelicht. Ihattaren kwam uiteindelijk tot één officiële wedstrijd voor Ajax.

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren juventus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gelijk hebben ze 1 grote stoorzender deze jongen. Lekker met jeugd aan de slag die wél willen.
+3/-1

2 maanden geleden
Deze jongen is niet helemaal goed in zijn bovenkamer, hoeveel mensen zullen hem wel niet begeleid hebben de afgelopen jaren? Je kunt overal hulp bij krijgen maar als je het zelf verdomd dan heb ik geen medelijden. Past in het rijtje Ex Ajacieden als Oulida & Promes.
+4/-1

2 maanden geleden
Misschien ben ik de enige hier, maar ik vind het jammer dat de samenwerking uiteindelijk niet is gelukt.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Je bent niet de enige, hij is begenadigd voetballer maar als je er helemaal niks mee doet dan houdt het toch op. Denk jij PSV ook geen moeite in hem heeft gestoken en dat Schmidt de grote boosdoener is. Wat zei TH over hem.... Het komt allemaal op hetzelfde neer, deze jongen verwoest graag zijn leven.
+6/-0

 
2 maanden geleden
O ja, ik ben het ook met de meeste commentaren hier helemaal eens. Er is door Ajax én PSV genoeg tijd (en geld!) in gestopt, maar het blijft dus gewoon jammer. Maar kennelijk gaat hij het dus nooit leren.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind het ook heel jammer! Wat hadden we iemand met zijn capaciteiten goed kunnen gebruiken; zeker nu! Maar ja, tis gelopen zo het gelopen is.....
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind het ook jammer. Eigenlijk is het voor alle partijen jammer; voor Ajax, voor Ihattaren en voor Juventus. Vooral tijdens de voorbereiding had ik de hoop dat Ihattaren er vol voor zou gaan. Ergens had ik wel altijd een soort van voorbehoud, een gevoel dat het ook nog mis kon gaan. Dat was eigenlijk vooral gebaseerd op het verleden. Op basis van de laatste 2 maanden zal deze uitkomst niemand echt verbaasd hebben en toch had ik ergens nog een beetje hoop dat Ihattaren nog een kans werd geboden en hij die met beide handen zou aangrijpen. We weten niet precies wat er allemaal is voorgevallen, maar Ajax heeft deze keuze ook echt niet van de ene op de andere dag gemaakt. Ajax had ook het liefst gezien dat Mo succesvol zou worden bij Ajax en over een paar jaar voor 50+ miljoen had kunnen worden verkocht.
+2/-0

2 maanden geleden
Heel jammer dat het mislukt is. Ik denk als Overmars er nog had gezeten het stukken beter was gegaan. Hij gaat nu waarschijnlijk naar Antwerp.
+1/-5

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Haha, ik denk dat juist Overmars daar wel een stokje voor gaat steken! Welke zichzelf respecterende club gaat het nu nog proberen met hem? Ik denk dat er in Europa geen club meer is die hem nu nog serieus neemt.
+3/-1

2 maanden geleden
Mohamed wie? Ooooh ja, dat ventje dat vroeger aardig liep te ballen en er daarna alleen nog maar een giga puinbak van maakte.
+1/-1


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.494 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvalsspel ake alvarez argentinie balgoochelaar balverlies bassey bergwijn betweters blind daarnaar delcampo depay donpedro duimpjes elsimao frankrijk frommelt gaal hot kudus lidus liverpool mbappe oranje schreuder sterkhouder suarez teamplayer ziyech