Transparent
Inloggen
Sluiten

Wat zijn de beste voetbaltassen voor meiden?

Dit artikel is een commerciële partnerbijdrage.

28 oktober 2022 13:03

Wat zijn de beste voetbaltassen voor meiden?; image source:

Heb je thuis voetbalminnende meiden? Spelen je dochters het graag in het weekend, of zijn ze zelfs lid geworden van een plaatselijke club? De kans is groot dat ze iets nodig hebben waarmee ze alle spullen voor de trainingssessie kunnen meenemen. En dit is waar de beste voetbaltassen voor meisjes van pas kunnen komen. Aan een crossbody tas dames hebben ze vaak immers niet zo veel als ze al hun voetbalspullen mee moeten nemen naar een training of wedstrijd. In plaats daarvan kunnen ze beter een van deze tassen gebruiken!

Athletico National

Als je dochter van voetbal houdt, zal ze het geweldig vinden om de Athletico National voetbaltas te dragen. Deze rugzak heeft veel opbergruimte. Het kan een verandering van kleding, een extra grote handdoek, een haarhanddoek, een handdoek en een toilettas bevatten. Verder is er een apart zakje voor schoenen, zodat je kleintje alles netjes kan opbergen. Aan de andere kant zouden we echt willen dat deze tas een stevigere muur had. Verticale compartimenten, in plaats van horizontale, kunnen helpen voor een beter itembeheer. Dat gezegd hebbende, Athletico National is nog steeds een van de beste voetbaltassen voor meisjes.

LUX

Je hoeft ons alleen maar op ons woord te geloven, maar de LUX Soccer Backpack is echt een bijzonder product. Het is zo licht, zelfs als voetballers het vullen met een paar schoenen, een waterfles, een bal en andere accessoires. Je zult waarschijnlijk veel heen en weer gaan om je Ted Baker tas te controleren, je afvragend of je iets bent vergeten. Bij deze rugzak kan dat aangezien het draagbaar is. Als er iets is waar we over moeten klagen met de LUX-rugzak, dan is het de kleurkeuze. De zwarte ziet er goed uit, maar de rest niet. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en betaalbare voetbalrugzak is dit alsnog een aanrader.

Adidas Defender III

Magisch is waarschijnlijk het juiste woord om de Adidas Defender III Small Duffel Bag te omschrijven. Op het eerste gezicht wisten we niet zeker hoe deze tas in al die voetbalbenodigdheden zou passen. Maar toen we het eenmaal probeerden, was het in staat om veel meer te huisvesten dan we hadden verwacht! Daarnaast is de Defender III verkrijgbaar in drie verschillende maten. Voor kinderen van 7-10 jaar raden we de kleine aan. Het zou meer dan genoeg moeten zijn om aan alle behoeften van een jongere speler te voldoen.

TYR Big Mesh Mummy

Wees niet zenuwachtig als je de TYR Big Mesh Mummy Backpack voor het eerst vasthoudt. Het materiaal is vrij dun, maar geloof ons, dit is een van de beste voetbaltassen voor meisjes op de markt. Het compartiment is groot genoeg voor een verscheidenheid aan uitrusting, waaronder scheenbeschermers, een paar schoenen, een verandering van kleding en een waterfles. Voor kleinere spullen, zoals sleutels en kaarten, is er een groot ritsvak. Deze rugzak is zelfs zo groot dat je het als luiertas kunt gebruiken! Als materiaal gebruikt TYR een flexibel en sterk polyester. Dit maakt het perfect, niet alleen voor voetbal, maar ook voor andere buitenactiviteiten.
Tags

voetbaltassen tas athletico defender meiden national tyr adidas backpack handdoek mesh mummy waterfles aanrader accessoires afvragend bag baker behoeften betaalbare buitenactiviteiten compartiment compartimenten controleren crossbody dames dochter dochters draagbaar duffel haarhanddoek hebbende horizontale huisvesten itembeheer jongere kinderen klagen kleintje kleurkeuze luiertas magisch maten muur omschrijven opbergen opbergruimte plaatselijke polyester raden ritsvak scheenbeschermers sleutels stevigere stijlvolle tassen ted toilettas trainingssessie uitrusting vasthoudt verscheidenheid verticale voetbalbenodigdheden voetbalminnende voetbalrugzak voetbalspullen voetbaltas zakje zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn bertrand branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong godts hato janse jim kaplan kiki lcv linksbuiten oranje rcm reijnders rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal