Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'De wedstrijd viel uiteindelijk de kant van Liverpool op'

27 oktober 2022 00:40

Steven Berghuis baalde in gesprek met RTL 7 na de wedstrijd tegen Liverpool. "Je laatste kans is verkeken op overwintering in de Champions League", aldus Berghuis. "De wedstrijd viel uiteindelijk de kant van Liverpool op. We zaten er goed in in alle facetten. We haalden een goed niveau en krijgen dan twee heel goede kansen. Salah scoort dan wel vlak voor rust, dat is het verschil."

Gevraagd werd waarom het voor Ajax zo moeilijk was om het nog om te kunnen draaien. "De wedstrijd viel gewoon de kant van Liverpool op", zo gaf hij aan. "In de rust was er nog niks aan de hand. Dan krijg je na rust een spelhervatting tegen en loopt het er bij ons een beetje uit."

Berghuis was het niet eens met de opmerking dat Liverpool uiteindelijk gewoon te goed voor Ajax was. "Dat denk ik niet", zei hij daarop. "Natuurlijk hebben zij veel kwaliteit, maar wij konden ons redelijk meten met hun. Het viel alleen hun kant op."
Discussieer mee op de forums


Tags

liverpool berghuis baalde facetten salah spelhervatting verkeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.500 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey betweters blind daarnaar delcampo elsimao frommelaar frommelt gaal hot jeroene kudus kwetsende lidus liverpool oplevert optreedt opzoek quoten roon schreuder sterkhouder suarez teamplayer uitlichten verharding ziyech