Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We hebben een prima eerste helft gespeeld'

27 oktober 2022 00:10

Alfred Schreuder was in gesprek met RTL 7 best tevreden over het spel van zijn ploeg. "We hebben gewoon een prima eerste helft gespeeld, zeker de eerste 40 minuten", aldus Schreuder. "We krijgen twee of drie honderd procent kansen en daar moet je er gewoon één van maken. Op dit niveau is het heel belangrijk dat je die goal maakt als je de kans krijgt."

Volgens de trainer was er na de 0-1 nog helemaal niets aan de hand. "In de rust geven we ook aan dat we heel veel dingen goed deden", zei hij daarop. "We geven na de rust alleen heel onnodig een corner weg en die gaat er dan in. Dan wordt het tegen zo'n Liverpool heel lastig."

Schreuder was het niet eens met de kritiek dat Ajax te laag stond op het veld. "Dat heeft Ajax in het internationale voetbal veel gedaan. De eerste helft ging dat uitstekend", zo gaf hij aan. "Liverpool heeft geen kans gehad tot aan de 0-1. We hebben er van geleerd in de uitwedstrijd. Toen gaven we teveel ruimtes weg. Vandaag kun je met de rust gewoon 2-0 voorstaan, maar zij waren gewoon efficiënter. Daarin zie je de klasse van Liverpool."
Tags

schreuder alfred liverpool efficienter voorstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.500 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey blind daarnaar delcampo dumfries elsimao frommelaar frommelt gaal gakpo hot jeroene jong kudus kwetsende lidus liverpool optreedt opzoek quoten schreuder simons sterkhouder suarez teamplayer verharding ziyech