Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Als we in de eerste helft hadden gescoord, was het een heel andere wedstrijd geworden'

27 oktober 2022 00:05

In gesprek met RTL 7 gaf Dusan Tadic aan de nederlaag tegen Liverpool erg pijnlijk te vinden. "Wij waren in de eerste helft beter en hadden een paar goede kansen. Als we een van die kansen hadden gemaakt, was het een heel andere wedstrijd geworden", aldus Tadic.

Ajax raakte het overwicht van het eerste half uur echter kwijt. "Liverpool is natuurlijk een sterke ploeg", zo gaf hij aan. "Zij scoren een goal en daarna geven wij alle ruimte weg, maar als we in de eerste helft hadden gescoord, was het een heel andere wedstrijd geworden."

De aanvoerder was het gedeeltelijk met de opmerking eens dat Liverpool simpelweg te sterk was. "Als je over de hele wedstrijd kijkt misschien wel", zei hij daarop. "Maar zoals ik al zei, het zou een heel andere wedstrijd zijn geworden als we hadden gescoord."
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic liverpool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez balgoochelaar balverlies bassey betweters blind daarnaar delcampo elsimao frommelaar frommelt gaal gakpo hot jeroene jong kudus kwetsende lidus liverpool oplevert optreedt opzoek quoten schreuder sterkhouder suarez teamplayer verharding ziyech